2016. február 28., vasárnap

NE MENJÜNK MÁSHOVÁ, ÉLJÜNK OTT, AHOVÁ SZÜLETTÜNK

FÜLESBAGOLY BLOG
Szerző: Bagolyhír
2016.02.28.


Szabó Tibor, a Magna Cum Laude dalszerző-gitárosa nyilatkozott zenei gyökerekről, dalírásról, fontos projektekről Kiss Lászlónak.
 
Nem kell különösebb ügyeskedés, hogy az ember a Magna Cum Laudéval kapcsolatos friss hírekre leljen, szem előtt vagytok, dolgoztok, felléptek, s néha bizony nem akárkikkel egészül ki a csapat – hogy álltok most, merre mozdul épp a Magna?
 
Jó pár éve határoztuk el, hogy meghívunk egy-egy koncertünkre olyan zenészeket, akikre felnézünk, és akiket példaképnek tekintünk. Elsőként Révész Sanyira esett a választásunk, akit én személy szerint is nagyon nagyra tartok. Bíztunk a kedvező válaszban, de őszintén mondom, hogy leesett az állunk, amikor az első szóra igent mondott. 2007-ben Békéscsabán játszottunk együtt, felemelő volt, exkluzív volt, nagyon jól sikerült: ő a Színezd újra című dalunkat énekelte, mi a Piramis Ajándékát játszottuk. Annyira bevált ez a fúzió, hogy két év múlva már Lukács Lacival álltunk egy színpadon, Pesten, s hogy tényleg gyönyörűen végződjék a 2009-es év: a PeCSa-beli évzáró bulin Nagy Feró volt a vendégünk. 2010-ben pedig Pataky Attila is vállalt egy fellépést...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.