2016. március 9., szerda

A KIRÁLY BESZÉDE MÁRCIUS 15.-ÉN

MOST & ITT
Szerző: Föld S. Péter
2016.03.09.


A Most & Itt blog megszerezte Orbán Viktor március 15-i, Múzeum kertben elmondott beszédét. A beszéd annyira tartalmas, hogy helyszűke miatt csak a rövidített változatát tudjuk közölni. A miniszterelnök a teljes szöveget a március 15-i nemzeti ünnepen olvassa fel.

Tisztelt ünneplők, barátaim!


Engedjék meg, engedjétek meg, hogy mint a vőlegény a nászéjszakán, én is rögtön a lényegre térjek. Nem véletlen, hogy éppen ma ilyen szép napos idő van, (szakad az eső – a megfelelő aláhúzandó). Az időjárás is velünk van (ellenünk van – a megfelelő aláhúzandó.)

Bármilyen is ma az idő, ez sem tántoríthat el bennünket attól, hogy tovább menjünk a magunk által kijelölt úton. Bárhová is vezet ez az út, ez a mi utunk.

Ellenfeleink, akik számosan vannak, (fütty, bekiabálások: abcúg Brüsszel, dögöjjé’ meg Soros a bérenceiddel együtt), azt mondják, hogy maffiakormány vezeti ma Magyarországot. Hogy mi ellopjuk azt, ami a magyar embereké.

Nézzetek mélyen a szemembe és válaszoljatok: úgy nézek én ki, mint aki ellopja azt, ami a tiétek? Már mondom is a választ: igen, maffiakormánya van ma Magyarországnak! Igen, szétlopjuk az országot!


És most tegyétek a szívetekre a kezeteket: jobb lenne, ha nem mi, hanem mások lopnának el mindent? Inkább mi lopjuk el a ti pénzeteket, mintsem mások, idegenek tegyék azt. (Fütty, bekiabálások: vesszenek a migráncsok).


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.