2016. március 9., szerda

MINEK LESZ WELLNESSBUNKERE A MATOLCSY FÉLE ALAPÍTVÁNYNAK?

MUTYIMONDÓ
Szerző: mutyimondo
2016.03.09.


Böngésszen MNB igazgatósági határozatokat, amíg még megteheti! (Átlátszó)
Háromszintes wellnessbunkert épít a Budai Vár oldalába az MNB alapítványa (444)
Így költenek a legnagyobb közbeszerzők – interaktív térkép (K-Monitor)

Ha van 3 perced:
Böngésszen MNB igazgatósági határozatokat, amíg még megteheti!A Matolcsy-korszak első 13 hónapját összegző jegybanki iratlista került nyilvánosságra egy közérdekű adatigénylés és egy jogerős bírósági ítéletet követően. Így nyomon követhetővé vált a hírhedtté vált jegybanki alapítványok kistafírozása. Az MNB-törvénymódosítás megszavazásakor elhangzott érvelés is végleg összeomlani látszik. (Átlátszó)
Háromszintes wellnessbunkert épít a Budai Vár oldalába az MNB alapítványaA jegybankhoz tartozó Pallas Athéné Geopolitikai Alapítvány (Pageo) komfortossá tenné az Úri utca 72. alatti ingatlanhoz tartozó bunkerrendszert. Ennek költsége nem, csupán az ingatlan vételára ismert – 795 millió, közpénz jelleggel bíró forintot fizettek érte. A mostani átépítés költségeit az MNB-titoktörvény miatt valószínűleg nem fogjuk megtudni. (444)
Így költenek a legnagyobb közbeszerzők – interaktív térképHárom év 16 ezer közbeszerzési hirdetménye egyetlen adatbázisban. Több magyar civil szervezet fogott össze, hogy felderítsék a közbeszerzésekkel kapcsolatos korrupciós kockázatokat. Az eredmény lesújtó: az ajánlati felhívások 90 százaléka legalább három okból gyanús. Több milliárd forint vándorolhatott kétes hátterű nyertesekhez. (K-Monitor)
Hivatalos papír cáfolja Farkas Flórián állítását
Hosszú évek után végül egy közérdekű adatigénylés hatására lehetett megtudni, hol érettségizett az ismert roma politikus. Farkas maga árulta el, hogy esti tagozaton végzett a Budakalász Gimnáziumban, 2001-ben. Erről azonban nem sokkal később kiderült, hogy nem lehet igaz. (MNOIndex)
Máris 22 feljelentés a kopaszok álldogálása miatt
Elég változó annak a megítélése, hogy mi is történt a Nemzeti Választási Iroda (NVI) épületében, amikor a szocialisták nem tudták érkeztetni a népszavazási beadványukat. Az ügyben mindenesetre máris 22 feljelentés érkezett, és el is indult az eljárás választás rendje elleni bűncselekmény gyanúja miatt. A kopaszok egyelőre ismeretlenek. (Átlátszó)

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.