2016. március 30., szerda

MA IS 42 HEKTÁRRAL GYARAPODOTT ORBÁN GÁZSZERELŐJE

MAGYAR NARANCS BLOG
Szerző: narancs.hu
2016.03.29.


Szerelmes professzor térített el egy gépet. Csökkent a terrorveszély. Mészáros Lőrinc újabb hektárnyi területekkel gyarapodott Hatvanpuszta közelében. Tarlós István biztosítja a Könyvhét helyszínét. Tényleg jön a Manu Chao. Nyúlon túli hírek.

Földet vissza nem...

Földárverés volt ma Székesfehérváron, nem is akármilyen: a hatvanpusztai majorság melletti 500 hektártól akart megszabadulni az állam, a 13 meghirdetett földterületből azonban csak ötre érkezett érvényes regisztráció. A 44 millió 400 ezer forintért elvihető 36 hektárt és a 3 milliót érő 6 hektárt véletlenül ugyanaz a licitáló szerezte meg. A földterületekben az a közös, hogy eddig a Búzakalász 66 Felcsút Kft., azaz Mészáros Lőrinc cége bérelte őket.

A licitáló férfiről pedig a 444.hu  videós tudósítása kiderítette, hogy az hagyján, hogy Mészáros Lőrinc képviseletében járt el, de ő maga a Puskás Akadémia elnökségi tagja; dr. Vörös József, aki korábban – még amikor Töröcskei István vezette az állami céget – a Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító (Mavir) felügyelőbizottságának tagja volt, jelenleg pedig ugyanitt az igazgatóságban van pozíciója. Micsoda véletlen! Juhász Péter és az Együtt, de még a DK is tüntetett serényen a "földrablás" ellen, de hát hasztalanul, a föld egyre csak gyarapodó, lelkes gazdára talált...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.