2016. április 22., péntek

A VÁROSLIGETET IS BEÁLDOZNÁK A SZOCIK, HOGY EGYÜTT LOPHASSANAK A FIDESSZEL?

KETTŐS MÉRCE BLOG
Szerző: JÁMBORANDRÁS
2016.04.22.


Csütörtökön a zuglói képviselő-testület közgyűlése után Karácsony Gergely kétségbeesett írást rakott ki a Facebookra. A zuglói MSZP ugyanis a Fidesszel együtt megszavazott egy javaslatot, amely szerint Zugló támogatja a Városliget beépítését, sőt kötelezi az önkormányzati képviselőket, hogy fórumokat szervezzenek a terv népszerűsítésére.

De nem csak erről szavaztak, ahogy Várnai László, zuglói önkormányzati képviselő írja a blogján. A két párt együtt „a Közbeszerzési Szabályzat vissza módosítását terjesztette be. Az ő általuk uralt, magánuradalomként kezelt Városgazdálkodási Zrt. 100 millió forintig ezentúl újra maga intézheti a közbeszerzéseit.”

És ha ez ne lenne elég, ahogy Várnai írja, a képviselő-testület „Szatmári Kristóf Fideszes képviselő anyukáját, Szatmáriné Jahn Angélát pályáztatás nélkül neveztette ki a Zuglói Társasház és Közterület-kezelő Kft.-nk igazgatójának. Ezentúl BKIK-ban (Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara - szerk.) nemrég csatát vesztő család a Bosnyák téri hétvégi önkormányzati piac sok száz milliós számla nélküli forgalma fölött is úr lesz, azt, hogy kinek és mekkora standja lehet, ezentúl ők mondják meg.”

A helyzet az, hogy ezzel nagyon úgy tűnik, Karácsony Gergely álma, hogy a két nagy párttal együttműködve, korrupció nélkül vagy a korrupció minimumával, példamutató intézkedéseket hozva vezesse Zuglót, szertefoszlott. Karácsony Gergely előtt eddigi legkeményebb politikai csatája áll, ami pontosan arról szól, megalkuszik-e, vagy beáll keményen egy nagyobb eséllyel bukó, mintsem nyertes akcióba a korrupt kétpárti alku ellen...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.