2016. április 28., csütörtök

AMIKOR MATOLCSY GYURI ELVESZÍTETTE KÖZJOGI MÉLTÓSÁGÁT! EGY ELMEORVOS VALLOMÁSA

BANDITAPOLITIKA
Szerző: Virányi András (Bandita)
2016.04.28.


“Százszor mondtam neked Gyuri, ne menj a közpénz közelébe, abból semmi jó nem következik be az országnak! Mikor legutóbb nálam jártál kezelésen még úgy nézett ki ellen tudsz állni a fennálló kísértésnek, és nem borul el csekély értelmed ha visszaengedlek a normális emberek közé. Sajnálom hogy nem így lett, és ismét nem sikerült beteges vágyad leküzdened a felelőtlen költekezés elkövetésében. Ebben én is hibás vagyok, hiszen újra egy szobába zártalak Viktorral akivel nagyon megértitek egymást, mintha egy test lennétek. Talán egy természeti katasztrófa Mészáros Lőrinc földjén, vagy a Felcsút kiesése az NB-1-ből észre térítene mind a kettőtöket, ha neked is a stadion lenne a mániád.
De azért Gyuri te egy kicsit más eset vagy mint Viktor. Nálad nem számít annyira sport, és a föld iránti olthatatlan vágy azoknak az adófizetők pénzéből való megszerzése iránt, neked az ingatlan, a műkincsek, és mindenféle hülye támogatás a gyengéd. Elég ha valaki szépen néz az éppen értelmet mutató egyik szemedbe, miközben a másikat egy újabb kastélyra veted, és máris kiutalsz neki pár milliócskát, hagy érezze jól magát ha már veled találkozott. Nem számít hogy mire megy el a temérdek pénz, adod te azt minden hülyeségre mintha sohasem fogyna el.
Mikor itt feküdtél nálam a díványon és próbáltuk megfejteni miért is vagy ennyire rabja a mások pénzének az elverésének, egyik szemeddel rám néztél, a másikkal meg a japán csecsemők seggén levő piros pöttyöt kutatva halkan megjegyezted:- Én akkor is a jegybank elnöke vagyok, és az egy független szervezet!
Ez Gyuri így van, de nem magyaráz meg semmit! Próbáltam abba a buta fejedbe beleverni a szabályok és törvények betartásának a fontosságát, de az ahogy látom simán lepergett rólad. Ebben biztos Viktor is benne van, együtt találhattátok ki milyen módszerrel tudjátok a mások pénzét a magatok hasznára ellopni úgy, hogy az számotokra törvényes legyen. Orvosi kudarcnak tartom, hogy még azt sem sikerült egyikőtöknél sem elérnem, legalább a magatok alkotta szabályokat tartsátok tiszteletben, és nem változtassatok rajta állandóan.
Már az első kastély megvásárlásánál tudtam, a kezelésem nem eredményes nálad. Hiába igyekeztem a józan eszedre hatni, annak hiánya csak később lett világos előttem. Én orvos vagyok, hibát követtem el mikor nem vettem figyelembe a deviza árfolyam átváltásából eredő haszon elköltésének a lehetőségét, aminek bekövetkezte sokat rontott az állapotodon. Ekkor indultál el nagyon a lejtőn. Alapítványokat hoztál létre, irodaházakat vásároltál, értéktőzsdét vettél, biztonsági céget alapítottál magadnak, iskolát hoztál létre a hülyeségeid oktatására. Könyvet adtál ki magadról, hogy mennyire okos is vagy. Ekkor már nem hatottak a gyógyszerek, ezt egy független orvoscsoport bármikor megállapítja majd.
Fontos pozíciót töltesz be teljesen érdemtelenül egy alávaló hatalom rendszerében, ahol a büntetlenséget az egymás fedezése biztosítja. Mindenhol hozzád hasonló embereket lehet találni az ország irányításában, akinek csak a maguk boldogulása számít, ahol a gátlástalan hazudozás lett az értelmetlen magyarázat minden cselekedetekre. Nálatok a tehetséget felváltotta az élősködés, másra képtelenek vagytok a saját eszetekből. Csak egy más köreiben érzitek jól magatokat, igyekeztek is minél több szálat magtok köré csavarni a lekötelezettség hálójából, felhasználva családtagot, havert ezzel védve egymást, és magatokat.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.