2016. április 24., vasárnap

ANTISZEMITA IDENTITÁS AZ ALAPTÖRVÉNYBEN

AMERIKAI NÉPSZAVA - AN
Szerző: Amerikai Népszava
2016.04.24.



Nem ártalmatlan az alaptörvény "keresztény-nemzeti" identitást tartalmazó preambuluma. Ez a preambulum csak a magát "kereszténynek" és "nemzetinek" valló politikai erőknek teszi lehetővé, hogy Magyarországot irányítsák. minden más politikai irányzat idegen és ellenséges a magyar identitáshoz képest. A preambulum tartalmazza az istenkirályságot és az Orbán-rendszer leválthatatlanságának alapját.
Ez a preambulum az önkényuralom megalapozása, kirekesztő és antiszemita identitást ad a magyarságnak, az államiságot a katolikus egyháztól származtatja, ezért a mindenkori magyar államot a katolikus egyház hitelesíti vagy nem. Ez áll az alaptörvény preambulumában.
Az alaptörvény a magyarság identitásának részévé teszi az antiszemitizmust és a demokráciával szembeni elutasítást. Ebből az következik, hogy aki nem klerikálfasiszta, az nem magyar, és nem jogosult arra, amire a "keresztény-nemzeti" uralkodóosztály. Ez a törvénytelen és illegitim alaptörvény megszünteti a törvény előtti egyenlődéget és a nemzet identitásától idegennek nyilvánítja a lelkiismereti szabadságot. 
Ez a kirekesztő, elnyomó, megbélyegző, katolikus antiszemita, keresztény-nemzeti identitás igazi tartalma. Ennek csak a második világháborúban egymillió ember esett áldozatul. Az orbáni alaptörvény megalapozza a nyílt totális diktatúra bevezetését is. Feljogosítja a "keresztény-nemzeti" uralkodóosztályt az ország szétrablására.
Az orbáni alaptörvény az inkvizíció szellemi örököse. Önkényuralom alapvetése, amely egyesíti a katolikus totális diktatúrák, a fasizmus és a nácizmus egyes elemeit. 


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.