2016. április 6., szerda

EMLÉKSZÜNK RÁ, AMIKOR ORBÁNT DERESRE HÚZTÁK?

MAGYAR NARANCS BLOG
Szerző: narancs.hu
2016.04.05.


Óh, Panama, Panama. Reggel még Izlandról bejelentkező, kiváló vendégszerzőnk csak tippelni tudott, hogy mi lesz az eredménye az ország legnagyobb (a 300 ezres országban 22 ezer embert megmozgató) tüntetés eredménye, mely az egyébként is rendkívül népszerűtlen és most már a panamai offshore-balhéban is sáros miniszterelnök ellen irányult. Nos, ma Sigmundur Davíð Gunnlaugsson végül lemondott – de előbb a parlament feloszlatását kérte, amit az államfő elutasított. A miniszterelnök mintegy 4 millió dollárnyi értékben utaztatott el kötvényeket a napfényesebb helyre a 2008-as gazdasági válság előtt, tegnap este pedig még azt mondta: nem mond le. Aztán, látjuk, mégis: lehet, hogy elolvasta nálunk Dunajcsik Mátyás cikkét, és mélységesen elszégyellte magát?
 
Mindeközben pedig meglett a nemzetközi offshore-ügy első magyar bukottja is: Boldvai László expénztárnok (aki pár hónapja ismét a szocik pénzügyeit kezdte bűvölni) elhagyja az MSZP-t, mert elismerte, hogy feleségének valóban van offshore cége. Boldvai nem lesz Nógrád megyei elnök, a megyei közgyűlésben pedig függetlenként dolgozik tovább.
 
Kiss László magyar úszókapitány a 60-as években csoportos nemi erőszak miatt ült börtönben, írta meg egyéb forrásokra támaszkodva a Blikk. De még ne menjen ki senki hányni! Gyárfás Tamás, az úszószövetség elnöke azt nyilatkozta erről a Privát Kopónak, hogy Kissnek joga van újra beilleszkednie a társadalomba (idáig okés a dolog, de most figyeljenek!), hiszen „Kiss László úr mintegy fél évszázaddal ezelőtt okkal vagy ok nélkül megkapta büntetését”. Na, most lehet végre okádni, ennél ma már biztos nem lesz lejjebb...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.