2016. április 4., hétfő

SOROS ÁLLHAT A KIBERTÁMADÁS MÖGÖTT IS?

PROSZEKTÚRA BLOG
Szerző: Proszektúra
2016.04.04.




Csodálom, hogy még a 888. hu háza táján sem jöttek rá, ki indíthatta ezt a hatalmas brutális terrortámadást a kormányzati informatikai hálózat ellen. Nem az éleslátásomat szeretném dicsérni, de tény, ami tény, én már akkor gyanakodni kezdtem erre a bizonyos illetőre, amikor Lázár miniszter úr elmondásából kiderült, hogy a hazai nem létező korrupciót kivizsgáló személyek mögött is Soros György áll. Vagyis nem vitásan ez a szörnyű kíber támadás is csakis tőle eredhet.


Már csak ezért is biztosan így van ez, hisz mi okunk is lenne kételkedni Lázár János miniszter úr szavaiban, amikor is szokásos csütörtöki sajtó eligazításán legutóbb is azt mondta, miszerint Magyarországon jelenleg Soros György pénzéből akarják bebizonyítani, hogy az uniós pénzek elosztásában korrupció van. Pedig ez nem igaz, s ideje volna végre kivonulniuk Magyarországról azoknak, akik minden nap azért kapják a pénzüket, hogy a jelenlegi keresztény-konzervatív kormánnyal szemben a korrupció vádját bebizonyítsák.


Na, most ezek ismeretében nem kell túlzottan megfeszíteni az agyunkat, hogy alappal feltételezhessük, a dolgok összefüggnek.  Hiszen korábban már az egész migránsválság mögött is ott lehetett gyanítani Soros úr piszkos mancsait...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.