2016. április 20., szerda

ÜZENET A FIDESZ-KORMÁNYNAK: KÖSZI A NYUGDÍJEMELÉST, HOGY FULLADNÁTOK MEG TŐLE!

BANDITAPOLITIKA BLOG
Szerző: Virányi András (bandita)
2016.04.20.


“Először azt hittem rosszul látom és hallom az emelés mértékét. Aztán elővettem a szemüvegem meg a tévét is felhangosítottam és megnéztem az ismétlést. Az nagyon komoly sokk volt a számomra, be is vettem gyorsan egy adag nyugtatót az olcsóbbikból, mert másra most nem telik mióta annyit segítettek nekem. Még egy százalékot sem bírtatok magatokból kiizzadni drága gyermekeim. Most nem gondolok a tisztességben megőszült kedves édesanyátokra aki biztos nagyon büszke rátok attól ahogy ti az idősekről gondoskodtok, és persze apáitok is kidüllesztik a mellüket az ilyen nemes cselekedetektől melyet az utódaik művelnek a velük egyidősekkel.
Lehetnék veletek gonosz, szidhatnám a felmenőket, érvelhetnék a józan ész mellett, de csak végtelenül szomorú vagyok hova jutott egy hatalom akiben mára már biztosan látszik egy csepp jóindulat sincs senkivel szemben akik már gyengék, védtelenek, csak a maga jó létével van elfoglalva. Felneveltünk benneteket, taníttatunk, ha betegek voltatok ápoltunk benneteket, ti meg most éppen ezt háláljátok meg azzal a pofátlan arcul köpéssel ahogy bántok velünk idősekkel.


ITT OLVASHATÓ

1 megjegyzés:

  1. És mi lesz akkor,ha már az EU-s pénzek sem jönnek!Lehet,hogy minusz 1%-ot adnak?De nincs baj,mert Magyarország jobban teljesít!Mindenben,még Stacheldraht-ban is!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.