2016. május 8., vasárnap

ACÉL ENDRE KÉPTELEN LEÁLLNI AZ ÁLDOZATHIBÁZTATÁSSAL A KISS LÁSZLÓ ÜGYBEN

24.HU - POSZT ITT
Szerző: Medvegy Gábor
2016.05.08.



Még azután is neki állt feljebb, hogy a szombati interjú világossá tette: bennfenteskedő szerecsenmosdatása kevés párhuzamot mutatott a valósággal




Egy szülőnek nem épp élmény, hogy a lányuk szeret, hogy is mondjam, kefélni –  ezt a véleményt bírta egy hónapja megfogalmazni Aczél Endre újságíró Kiss Lászlóék csoportos nemierőszak-bűncselekményének áldozatáról. 
„Egyáltalán nem vagyok meggyőződve róla, hogy valóban nemi erőszak történt, nem csak a Sportuszodában megszokott, napi rendszerességű szex” – mosdatta a szerecsent Aczél, aki azt is írta, hogy a vadászat vég nélkül folyt és nem eredménytelenül.
Szerencsére egyre kevesebb embernek kell magyarázni, hogy az áldozathibáztatás a leggusztustalanabb attitűd, amit a nemierőszak-bűntényekkel kapcsolatban tanúsítani lehet. Az ilyen hozzáállás miatt nem mernek rengetegen segítséget kérni, az elkövetett bűnök feltáratlanok maradnak, az áldozatok élete pedig tönkremegy, mert nem akarják kitenni magukat annak, hogy a végén még őket kurvázzák le, és hazudtolják meg a szavaikat megalázó módon.
ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.