2016. május 5., csütörtök

EZ KIBÍRHATATLAN

JÓREGGELT EURÓPA BLOG
Szerző: Benedikty Béla
2016.05.04.


Tényleg hát hallottak már ilyet?! Ez a senkiházi itt lármázik. Nagy a pofája. Hogy ennek a szar zenekarnak jár a pénz meg ilyenek! Hát nem elmegy a jó anyjába?! Ki ez és mit gondol magáról, majd jól elveszem a maradék pénzt is, aztán megnézheti magát, majd odaadom egy másik zenekarnak, van itt annyi, mint a nyű. Egyik lármásabb, mint a másik! Fischer Iván, ki a franc az? Belerúg itt a feléje nyújtott kézbe. 260 millió helyett kap 60 milliót. És? Örüljön annak is, amíg meg nem vonom tőle!

És így tovább. Azt üzente Tarlós István, hogy Fischer Iván ne hisztériázzon, mert odaadja "más nemzetközi hírű zenekarnak a pénzt". Tetszik érteni? Ő adja oda. Nem tudtam, hogy ilyen jól keres ez a Tarlós István, hogy a saját pénzéből finanszíroz zenekarokat.
Na jó, elég volt! Ez a büdös bunkó Sturmführer az adófizetők pénzéről beszél, akkor is arról beszélne, ha a fizetéséből adna zenekaroknak, mert a fizetése is az adófizetők pénzéből van.

Úristen, én itt higgadtan beszélek valamiről, amihez foghatóan felháborítót még ebben a nyomorult országban sem hallottam, ettől a nyavalyás rablóbandától. Mondják meg nekem, mit lehet tenni? Ez a modortalan, ostoba, totálisan értéktelen és kártékony nulla megszólíthatja bárhogy Fischer Ivánt? Ez azt hiszi, hogy ő egy ember, akinek joga van bármilyen módon megnyilvánulni a Budapesti Fesztiválzenekarról?

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.