2016. május 28., szombat

LE-LECSÚSZOTT A MESTER KEZE - TORNÁSZLÁNYOKAT MOLESZTÁLT AZ EDZŐ

NOL.HU
Szerző: Lencsés Károly
2016.05.27.


Nemcsak az úszóknak, hanem a tornászlányoknak is vannak keserű emlékeik az élsportban tapasztalható szexuális erőszakról. Egy egykori élsportoló, aki nevét nem kívánta nyilvánosságra hozni, lapunknak arról számolt be: az edzője egészen különös módon viszonyult a tanítványai­hoz.

Amit mások is megerősítettek, mert a férfi egy általános iskolában testnevelőként is dolgozott, ahol a gyerekek előtt sem maradt titokban, hogy az átlagosnál kisebb termetű, de kétségkívül jóképű és sportos alkatú, legfeljebb a harmincas éveinek derekán járó tanár bácsi nagyobb érdeklődést mutat a „tüdős” lányok iránt. A korukhoz képest fejlettebb csemetékkel látványosan többet – és másként – foglalkozott, magyarán: szemérmetlenül fogdosta őket.

Informátorunk kilencéves korában kezdett tornázni, és még semmit nem érzékelt abból, hogy az edzőjének fura hajlamai vannak. Egy-két esztendő múlva azonban, amikor egy pattanásnyinál nagyobb lett a melle – fogalmazott –, maga is megtapasztalhatta, hogy valami nem stimmel. Ha ugyanis a gyakorlat során olyan akrobatikus elemeket mutatott be, amelyekhez segítségre volt szüksége, a férfi keze gyakran eltévedt. Le- vagy felcsúszott, tehát a lába közé nyúlt, illetve a mellét tapogatta...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.