2016. május 26., csütörtök

TEJMÁMORBAN FETRENGŐ KISISKOLÁSOK

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: rezeda
2016.05.26.


A mértéket nem ismerő hat-tíz éves korosztály féktelen tobzódásának valahogyan gátat kell szabni, mert kisszák a nemzetet a vagyonából. 2010-ben még csak négyszáz milliót hörböltek el az államkasszából a kölkek iskolatej formájában, tavaly meg már két és fél milliárdnak vertek a valagára, amely folyamat a kisiskolások züllésének ékes bizonyítéka.

Ahelyett, hogy hit-, és erkölcstan órákon gyarapítanák zsenge lelküket, vagy porhüvelyük izmosodását helyeznék előtérbe a mindennapos testneveléssel, amelyet koszlott folyosókon abszolválnak, sőt, még az óránkénti danolászást is feledik, míg talpaik egymáshoz nem érnek, ők vedelik a tejet. Olyat is megfigyeltek Kubatov lesői, hogy az egész alsó tagozat tejmámorban fetrengett a homokozóban, mint hajdani olimpiákon a coca-cola imádó nyugati sportolók.

Nem, ez így nem mehet tovább. Vélekedett Pölöskei Gáborné, a felkent KLIK vezér, és legott intézkedett. Körlevelet tett közzé – akárha a Szentatya -, amelyben táblázatban ábrázolta – a jobb megértés kedvéért -, hogy mely kilencvennyolc járás lesz jogosult iskolatejes szerződések megkötésére az ősztől. A többiek egészen közönségesen kizuhognak a programból. Így hozzávetőlegesen mintegy száz-százötvenezer tejfüggőt zárnak ki az örömökből, például teljes Győr-Moson-Sopron megyét, de Pest nagy részét is...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.