2016. június 22., szerda

DR. RUBOVSZKY, AZ ŰZÖTT VAD

NEMGOGOL BLOG
Szerző: Toadwart66
2016.06.21.


Felhívtuk Rubovszky Györgyöt, de a kérdésünket sem tudtuk feltenni, rögtön letette a telefont. A képviselő egyébként legutóbb rosszullétével és egy elszólásával került be a hírekbe.” (Portik nem csak Rogánt, egy másik kormánypárti képviselőt is bemártott)

A legjobb védekezés az eszeveszett menekülés. Dr. Rubovszky nem igazán készült fel a nagy valószínűséggel reá váró meghurcoltatásokra. Az ügyvéd úr villanásnyi médiaszereplései eddig nagyrészt bohózatba fulladtak, ami nem tett jót sem a megítélésének, sem a tekintélyének. A kutya sem fogja sajnálni, ha valami miatt kénytelenek lesznek ráhúzni az V. kerületben folytatott, jól jövedelmező ingatlanértékesítéssel kapcsolatos sajnálatos félreértéseket.

Dr. Rubovszky több szálon is kapcsolódik az említett kétes tranzakciókhoz. 13 %-ban tulajdonosa annak a Város FM nevű cégnek, amely a kritikus időszakban az ingatlanbecsléseket végezte. Az újságírók által űzött politikus ezenkívül évekig havi 300 ezer forintot kapott az V. kerülettől. Ezt a busás fizetségét, mint ingatlanügyi szakértő kapta a Belváros-Lipótváros Önkormányzat tulajdonosi és elidegenítési bizottsága megbízásából, külsős jogászként. Ezt a csekély összeget a KDNP-és képviselő jóhiszeműen nem is tüntette fel külön tételként a parlamenti vagyonnyilatkozatában nehogy ezzel valakiket véletlenül összezavarjon. (300 ezres havi fixe volt Rubovszkynak az V. kerületben)

Leánya, a szintén KDNP-s Jeneiné Dr. Rubovszky Csilla 1998 óta az V. kerület önkormányzati képviselője, majd 2006 után alpolgármestere. Jeneiné ezenkívül „a 80. életévüket betöltött személyek esetében a szociális alapszolgáltatások infokommunikációs fejlesztését célzó tudományos kutatás és országos modellprogram kidolgozásáért, valamint bevezetéséért felelős miniszteri biztos”. Ha ez jelent bármit is egyáltalán az égvilágon.

Még mint az Összeférhetetlenség Bizottsági szigorú elnöke, a tisztelt papa szívesen vállalkozott volna arra is, hogy Rogán Antal tüneményes gazdagodását átvilágítsa. Valószínűleg ő is mindent rendben is talált volna, de az az átkozott összeférhetetlenség a végén csak kifogott rajta...

ITT OLVASHATÓ
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.