2016. június 22., szerda

HUSZONKÉT FA ÉS A "VÁRATLAN REND"

REZEDA VILÁGA
Szerző: rezeda
2016.06.22.


Pár röpke évmilliárddal az ősrobbanás után, és néhány nyüves milliárd évvel a megváltó születése előtt egy spirálgalaxis peremén, amelyet ma valamilyen megmagyarázhatatlan okból Tejútnak neveznek a halandók, a ködökből, gázokból és porokból összecsomósodások folytán kialakult egy csillag, amely a Nap nevet kapta a keresztségben.

Ebben élénk üzem indult, magfúzió, és elkezdte szórni bele a táguló mindenségbe csalfa fényét. Körötte apró labdák tömörültek egybe, hogy keringve szolgálják őt, ezek közül az egyiken, amely ma a Föld névre hallgat, ha füttyentünk neki, mindenféle szervetlen dolgokból egyszer csak megszületett az élet az evolucionisták boldogságára. Még maga az Úr sem értette, mi a rosseb folyik itt.

Nos, okos férfiak mindezt, amikor a káosz egy csapásra eltűnik, emergenciának nevezik. Ez az emergencia a „Váratlan Rend”.

Ehhöz képest hétfőn Mórahalmon egy tizenhat éves máttós fiatalember szórakozásdiból huszonkét frissen ültetett kölökfát tört derékba, megteremtve az ellentettjét az emergenciának, ami az őstulokság maga. Ebből is kitetszik, hogy az idő elkezdett visszafelé forogni, ergo, mindjárt eljő a Nagy Reccs, amikor minden önmagába zuhan vissza, és így pusztul el a világ.

Pintér Sándor, a jóképű belügyminiszter magára vette a dolgok ilyetén megszűnése elleni harcot, amikor meghirdette hat évvel ezelőtt programját, amely így szólt: két hét alatt rendet teszünk. És lőn. Ebben az értelemben ül már hónapok óta előzetesben egy fiatalember, aki elemelt egy kakaós csigát. Lássuk be, ez oly mértékű kibillenés, amely ellen minden más előtt egy Torquemada buzgalmával köll föllépni...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.