2016. június 23., csütörtök

HAHÓ, EMBEREK! SOHA, DE SOHA NEM FOGJUK ELFELEJTENI EZT A KATARTIKUS MAGYAR-PORTUGÁLT!

MAGYAR NARANCS - KISPÁLYA BLOG
Szerző: ngm
2016.06.22.

 
Ezernyi okunk lesz rá. A hatalmas góljaink. Az őrült dramaturgia. És igen, ismerjük el azt is, hogy C. Ronaldo bizony pazar gólt lőtt.
       
Magyarország megnyerte a csoportját a franciaországi Európa-bajnokságon. Ez per pillanat a tényállás.
 
A jelzőkben most nem is lehet túlozni, nem lehet akkorát mondani (hihetetlen? elképesztő? váratlan? felfoghatatlan? stb.), ami ne írná le a helyzetet reálisan. Azt, hogy a magyar válogatott maga mögé utasította – Izland és Ausztria mellett – Portugáliát, ahol a világ egyik legjobb és legdrágább játékosa, CR7 játszik. (Hogy Pepéről és Naniról és a remek Quaresmáról ne is ejtsünk most szót.) Hogy háromszor vezettünk a végső győzelemre is esélyesnek tartott csapat ellen, amelynek rúgtunk három káprázatos gólt. Három isteni gólt.
 
Mert ez a meccs a mi góljainkról szólt, ami után végig rohantak a portugálok. Az egész meccs egy ilyen idegtépő fogócska volt, ahol talán maguk a portugálok sem értették, hogy miért kell folyton rohangálniuk az eredmény után. Ők valószínűleg arra készültek, hogy előbb-utóbb benyomnak egy gólt, aztán még egyet, és azzal le is van tudva a dolog, jó esetben csoportelsőként továbbmennek...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.