2016. június 14., kedd

ÜGYNÖKEINK ÉS BARÁTAINK

HUPPA BLOG
Szerző: Fábián András
2016.06.14.


Újra és újra előkerül. Izgatja és borzolja a kedélyeket. Indulatokat gerjeszt egészen a legszélsőségesebb érzelmekig. A Kádár-korszak ügynökeinek leleplezése, vagy inkább le nem leplezése mindenkor a közérdeklődés középpontjába tudja terelni a témát. Meg persze az igazság bajnokát is, aki nem rest harcolni azért, hogy az igazság megmutassa az ő arcát.

Schiffer András képviselő az első volt a sorban. Az első, aki harcol, küzd és leleplez. Leleplezne, ha lehetne, de nem lehet. Schiffer elbúcsúzott a Parlamenttől, választóitól. Még egyszer meglengette törvényjavaslatát.

Lex Schiffer! Istenem, de szép is lett volna!

Schiffer könnyen ugrál. A rendszerváltás idején alig múlt 18 éves, védett családi környezetben nevelkedett. Szóba se jöhet, de nem is jöhetett, hogy ezen a bizonyos ügynöklistán felbukkanjon a neve. Szakasits Árpád dédunokájának lenni nem lehetett túlságosan megterhelő, nem mondhatjuk tehát, hogy a Kádár korszak megnyomorított áldozatáról lenne szó. (Megfigyelte már valaki, hogy a rendszerváltás előtti politikai elit gyerekei milyen komoly arányban vannak jelen a rendszerváltó ellenzéki kerekasztal körül? És a mai politikai életben? Most nem a volt alapszervi párttitkárok KISZ-titkár gyerekeiről beszélek, pedig azok is ugye, szép számmal képviseltetik magukat. Neveket azért sem mondok, mindenki nézzen utána. Véletlenül sem a Fedél nélkül szerzői között keresse embereinket! )

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.