2016. július 14., csütörtök

A NYÁRON IS MEGSZEDI MAGÁT A FIDESZ - ÍME, A LEGÚJABB MUTYIK

TÉNYTÁR BLOG
Szerző: Caius Scaevola
2016.07.14.


Mi a közös az amerikai nagykövetben, az Európai Bizottság bürokratáiban és egy evangélikus püspökben? Az, hogy mindannyian Soros Györgyöt szolgálják és a közelmúltban emelték fel a szavukat a magyarországi korrupció ellen. Fabiny Tamás evangélikus püspök az MNB-alapítványok gyanús költései kapcsán mondta azt többek között, hogy Magyarországon „nincsenek tisztességes gazdasági viszonyok, mert a korrupció átszövi a társadalmat”.

A nyáron sem pihen a Fidesz mutyiügyben: a törvényhozási szünet előtt még gyorsan módosították a kartelltörvényt, hogy Andy Vajna cégei továbbra is hozzáférhessenek az állami mézes csuporhoz, miközben Vajna az adófizetői pénzen eltartott TV2 új csatornáit inkább Romániában adóztatná, ezzel is százmilliós kárt okozva az országnak.

De persze a focilázat is kihasználta a Fidesz, a pártközeli üzletemberek rátelepedtek a kivetítő-bizniszre is, hogy aztán megdobják őket egy kis talált közpénzzel. A NER a fesztiválok terén is magának osztogat, a legnagyobb költségvetési támogatást maguk között osztották szét a bizottsági tagok...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.