2016. július 14., csütörtök

VIZOVICZKI EMBERE IS AZT ÁLLÍTJA: MILLIÓKAT KELLETT VINNI ROGÁNNAK

PROPELLER BLOG
Szerző: PROPELLER
2016.07.13.


Minden évben 4 millió forintot kellett Vizovicki Lászlónak bevinnie Rogán Antalhoz, hogy az érdekeltségébe tartozó belvárosi helyek megkapják az önkormányzattól a teraszengedélyt.

Ezt a Vizoviczki-ügy negyedrendű vádlottja állította az N1Tv-nek adott exkluzív interjújában. A Jobbik-közeli csatorna több órás beszélgetést rögzített a maffiózó bizalmasával. A nő számos részletet elmondott arról, hogyan működött a diszkópápa birodalma hosszú éveken át az önkormányzatok és a rendőrség asszisztálásával.

A szerdán bemutatott interjúrészben a korábbi V. kerületi polgármester, Rogán Antal és Vizoviczki személyes kapcsolatáról van szó. A nő állítása szerint minden szezon elején négymillió forint kenőpénzt kellett fizetniük azért, hogy a belvárosi teraszok kinyithassanak. Az egyik terasz ügyvezetője, Túrós József rajta keresztül üzent a "főnöknek", Vizoviczki Lászlónak, hogy amíg nem viszi be a pénzt, addig nem tudnak kinyitni...

...A Népszabadság megkereste Rogán Antal titkárságát, hogy a miniszter a közleményben foglaltaknál részletesebben kifejthesse álláspontját, ez elől azonban a titkárságon elzárkóztak.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.