2016. július 27., szerda

AZ LMP TÁMOGATJA A FIDESZ NÉPSZAVAZÁST - EZ SÚLYOS HIBA, DE NEM FIDESZ-BÉRENCSÉG

KANADAI MAGYAR HÍRLAP ONLINE
Szerző: Szigetvári Viktor
2016.07.26.


A menekültválság és az Európa-ellenes népszavazás remek lehetőség arra, hogy megtudjuk, melyik párt valójában miről, mit gondol. A hétvégén – sajnos – a Lehet Más a Politika újabb menekültügyi fordulatáról kaptam hírt.

Szél Bernadett arról beszélt, hogy a menekültügy kérdését nemzeti hatáskörben kell hagyni, zsarolásnak tekinti az Európa Unió válságkezelését, és a kvóta ellen kell szavazni október 2-án.

Szemben az LMP-vel, Schiffer Andrással és Szél Bernadetttel, én nem gondolom, hogy Németország okozta volna a menekültválságot. Viszont hiszek benne, hogy a politika attól lehet más, ha szembe merünk nézni a gazdasági helybenjárás miatt keletkezett félelmekkel, és azokra nem indulatkeltő, demagóg válaszokat adunk. Az Együtt a józan középúton járva ezt teszi az Európa-ellenes népszavazás kapcsán is.

Szemben más ellenzékiekkel, Szél Bernadett álláspontját e kérdésben nem árulásnak tekintem, nem tartom Fidesz-bérencségnek, csak egy súlyos hibának. Elfogadhatatlan számomra, hogy a plurális politikai vitákat az ellenzék oldalán sokan rögtön a Fidesz érdekében tett árulásként mutatják be...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.