2016. július 23., szombat

KEDVES "KÜLHONI" MAGYAROK!

JEHU BLOGJA
Szerző: JEHU
2016.07.22.


Olvasom, hogy „választott vezetőik” közös nyilatkozatban ítélték el „az EU elhibázott bevándorláspolitikáját és a kényszerbetelepítést”.

Nézem a tusványosi szöveget, illetve annak ismertetését: egy az egyben ocsmány, hazug, uszító szándékú fideszes duma. Kizártnak tartom, hogy az Önök „választott vezetői" (köztük, ha a hír valós, tragikus módon az RMDSZ képviselője is) annyira hülyék volnának, hogy e gyalázatos fideszes propaganda aljas és elaljasító voltát ne ismernék föl – ezért kénytelen vagyok azt föltételezni, hogy a dokumentumot olyan emberek írták alá, akiket megszabadítottak/akik megszabadultak minden erkölcsi gátlástól.

Már az is botrány, hogy Önök szavazhatnak a magyarországi parlamenti választáson – azaz (bizonyos megszerezhető előnyök reményében?) befolyásolhatják azokat a magyarországi belpolitikai viszonyokat, amelyeknek következményei Önöket nem érintik, terheit nem kell viselniük. Az, hogy Önök magyarok, nem elegendő indoka e beavatkozásnak: ha a szomszédjuk magyar, beleszólhat-e abba, mit tegyenek, mit tehetnek otthon?

De hogy netán győzelemre segítsék a magyar belpolitikának legalábbis a múlt század közepe óta legundorítóbb kampányát, legaljasabb, legembertelenebb hazugságát..?!

Legyen Önökben némi belátás és méltóság: ne tegyék. Ne rontsák el akár évtizedekre is a magyar-magyar kapcsolatokat.


Ne legyenek részesei a merőben belpolitikai, hatalmi érdekeket követő fideszes hazudozásnak és uszításnak - közvetve az ország kirablásának. Nézzenek körül, és meglátják: Orbánék hatalmukat az emberek elbutítására és elaljasítására építik. Ne kövessék őket: ne akarjanak sötét erdőbe menni, és minket, magyarországi magyarokat se segítsenek oda juttatni! S ha Önök bele akarnak szólni Magyarország belpolitikai viszonyaiba, el kell fogadniuk a „visszaszólást": válasszanak maguknak új, jobb vezetőket. Egyszer talán mi is képesek leszünk az orbáni rezsim megbuktatása után a maiaknál jobbakat, sokkal jobbakat választani...

Maradjunk együtt Európában, európai magyarok...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.