2016. július 9., szombat

KÖVÉR LÁSZLÓ NEM LENNE SE MUSZLIM, SE RAB

MAGYAR NARANCS - HÍRNARANCS BLOG
Szerző: narancs.hu
2016.07.08.


Kocsisnak, Kövérnek és Matolcsyéknak is nagy napja volt ma. Dallasban lövöldöznek, de a Balaton Soundot senki sem tudja megállítani.

Véleményterroristák
Messzire gurult ma a gyógyszer Kocsis Máténál. Kocsis Ungár Klárát azután perelte be, hogy az először egy Facebook-posztban, majd később egy Népszabadság-interjúban is kijelentette, hogy Kocsis Máté meleg. A Fidesz kommunikációs igazgatója első fokon meg is nyerte a pert Ungár ellen, akit így a bíróság kétmillió forint megfizetésére kötelezett, másodfokon viszont veszített, s nemhogy a pénz nem járt neki, de még a per költségét, kb. 150 ezer forintot is fizetnie kell. Kocsis a Facebook-oldalán intézett egy igen alpári kirohanást Ungár és ügyvédje, és mellékesen a Pride ellen is. Az érdekesség mindebben nemcsak az, hogy egy kommunikációs igazgató és polgármester megengedhet magának ilyen hangnemet, hanem az is, hogy a poszt gyorsan eltűnt, majd vele együtt Kocsis egész Facebook-oldala. Aztán visszatért egy újabb poszttal kiegészítve, mely szerint ő csak vitát akart generálni, de az Fb „vélemény-terroristái” eltüntették bejegyzéseit...

Rabok vagy szabadok?
Rendhagyó történelemórába oltott népszavazási kampányt tartott Kövér László a KDNP ifjúsági szervezete, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség kisvárdai nyári táborában, egy kerekasztal-beszélgetésen. Elmondta, hogy ha egyre több migráns jön és azokat majd integrálja Európa, egy idő után átbillen a mérleg nyelve, és azok lesznek többen, és majd minket, szegény európai keresztényeket kell integrálni. Ezért is fontos, hogy „Istentől adott szállásterületünkön” megvédjük a kultúránkat, egyben az európai civilizációt is. Október 2-án pedig menjen mindenki a népszavazásra ikszelni, hiszen „nekünk van jogunk eldönteni, kivel akarunk e hazában együtt élni”. Kövér zárszóként feltette a gyerkőcöknek a nagy kérdést: rabok vagy szabadok, muszlimok vagy keresztény akartok-e lenni, kispajtások?

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.