2016. július 9., szombat

MIÉRT HISSZÜK MINDENRŐL AZT, HOGY MLM?

IFL, AZ ŐSZINTE GAZDASÁG BLOG
Szerző: Szarvas Norbert
2016.07.08.


Az ismeretlentől való félelem és az MLM üzleti lehetőségeitől való viszolygás kombinációja váltotta ki az emberekből az erős ellenállást, ami arra késztette őket, hogy mindenféle informálódás (például elolvasni a cikket és megnézni, hogy ez most az vagy nem az) nélkül állítanak valamit. Majd képesek ezt a valamit a végletekig állítani és eltorzítani a valóságot. 
 
De szerintem megérthető ez az ösztönös reakció.
 
Mindenkit betaláltak már szuper üzleti lehetőségekkel, ahol baromi jól lehet élni. Mindezt tette a Jucika, aki általában nyugdíjas vagy nagyon lelkes tapasztalat nélküli fiatal és baromira nem él jól, sőt inkább kifejezetten rosszul. Az ilyen ember pedig ne nekem akarja megmondani, hogyan lehetek sikeres.- Gondolhatja mindenki.
 
Mert egyszer vagy kétszer még nagyon jópofának tűnik a dolog, de nagy dózisban kifejezetten irritáló az egész folyamat. Pár éve a Google+-on megalapítottam a marketing csoportot, amit egy idő után feladtam, mivel elegem lett abból, hogy marketing helyett mindenféle nyugdíjas vagy félkegyelmű nyomatja a saját MLM lehetőségét. És ezt hiszi, hogy ettől majd minden jó lesz...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.