2016. július 31., vasárnap

L. SIMON LÁSZLÓ SEGÍTSÉGÉVEL SZERZETT MŰEMLÉKI PINCÉT, ÉS MÁR TÚL IS ADNA RAJTA

ÁTLÁTSZÓ BLOG
Szerző: Csikász Brigitta
2016.07.30.


27 millió forintért vette két éve, most 44 millió forintért adna túl a velencei Vörösmarty-pincén egy magáncég, amelynek érdekében L. Simon László még államtitkárként lobbizott a velencei polgármesternél.
 
Engedhet a 44 millió forintos irányárból a pince tulajdonosa – közölte az Átlátszóval a Velence panorámás részén lévő telket és a rajta található épületet meghirdető Balla Ingatlan iroda munkatársa, Farkas Zoltán.
 
Kínos ügyek sorozata
 
L. Simon László kínos bukása után szedtük össze azokat az ügyeket, amelyek a volt államtitkár, mellesleg író, költő és borász politikai pályafutását kísérték, köztük számos Velencei-tó parti bizniszt is felemlegetve.
 
L. Simon a Fidesz története szempontjából nagyon fontos régióból, Fejér megyéből indult: a terület teljhatalmú ura manapság a strómanoligarcha Mészáros Lőrinc, aki mellett úgy látszik, L. Simon László is elfér Velence környékén. Ezt mutatja, hogy fitnesszedző felesége természetvédelmi területet szerzett meg állami földárverés útján, és hogy miután nem tudták EU-s forrásból újjá varázsolni a család panziójához vezető közutat, azt magyar költségvetési forrásból végezték el.
 
L. Simon László ügyeiről szóló korábbi cikkeink:
 
 
 
 
 
 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.