2016. július 31., vasárnap

SZÁZÖTVENEZRES BÍRSÁG AZ ENSZ-NEK ÁSOTTHALOMRÓL

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: rezeda
2016.07.31.


Vannak dolgok a világon, amelyekre nincsen épeszű magyarázat, illetve volna, sajtóperrel fűszerezve. Ilyen szorításban és vergődések közepette mesélünk most Toroczkai Lászlóról, aki Ásotthalom polgármestere, valamint és egyben a nagyon nagy ellenzéki erő, a Jobbik alelnöke is. Meg magyar cowboy.

Szerdán Facebook-olt főhősünk, posztolt úgymond, és ezt:

„Felszólítom az ENSZ Menekültügyi Főbiztosának Hivatalát (UNHCR), hogy 48 órán belül takarítsák el a pártfogoltjaik által hátrahagyott szemetet, amelyet a mezőőreim által ma reggel felfedezett új embercsempész-váró, úgynevezett erdei pihentetőhelyen találtunk. Amennyiben nem teszik, eltakarítjuk mi, a munka borsos árát pedig kiszámlázzuk az ENSZ-nek. A 150 ezer forintos bírság ettől függetlenül megy a szemetelésért a migráció fő támogatójának számító nemzetközi szervezetnek.”

Ne röhögj, mert kapsz a pofádra.


Ez egyébként – ez a kiállás a nemzetért, oder elborulás vagy mi a rosseb – nem egyedi eset, Ásotthalom tehát nem állatorvosi ló úgymond, és Toroczkai sem az. Élénken emlékezünk a két évvel ezelőtti történetre, amikor meg Csizmadia úr a CÖF nevében kívánt levelezni Obama elnökkel, per tu. Mert ez így megy minálunk. Akkor a levélben a CÖF biztosította az amerikai elnököt arról, hogy:

„A magyar nemzet és a civil társadalom egy tapodtat sem kíván eltávolodni nyugati szövetségeseitől, és velük együtt örömmel és állhatatosan kíván dolgozni a jogállamiság keretei között megvalósuló szabadság és demokrácia értékeiért”...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.