2016. július 18., hétfő

VIZOVICZKI VILÁGNÉZETE

NEMGOGOL BLOG
Szerző: Toadwart66
2016.07.18.


Kétség nélkül bizonyítható, hogy Rogán Antallal soha semmilyen kapcsolatom nem volt, még látásból sem ismer engem. Minden ezzel ellentétes hír a félreértés, butaság vagy rosszindulat tragikomikus terméke – írta ma a négy éve letartóztatott Vizoviczki László ügyvédjén keresztül a Pestisrácok.hu-nak.” (A börtönben ülő Vizoviczki közleményben védi Rogán Antalt)

Kétség nélkül az is bizonyítható még, hogy Vizoviczkit ezután a becsületes kijelentése után 250 millió forint óvadékért ki is engedték az előzetes letartóztatásból és jelenleg házi őrizetben senyved. Ezen természetesen egyáltalán nem is csodálkozom. Valamit valamiért.

Nekem soha semmi bajom nem volt Vizoviczki Lászlóval és az üzleti tevékenységével. Az sem nagyon idegesít, hogy most újra kint van. A mi érdekeltségeinket soha nem zavarta. Erről később részletesen is be fogok számolni, annyit azonban mindenképpen előre el kell mondanom, hogy Vizoviczki meglehetősen jó viszonyban volt Zsivkovics Ernővel, a Nyugat-Dunántúl szórakozóhelyeinek, éttermeinek teljhatalmú urával, akinek az alvilági neve, Ernő bá’. Zsivkovics úrnak most is én vagyok a consigliere-je, azaz személyes tanácsadója. A legtöbben rendkívül tisztelik és nagyra tartják a tevékenységét...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.