2016. augusztus 20., szombat

A HALSZAGÚ 49 MILLIÓ NYOMÁBAN

VARÁNUSZ BLOG
Szerző: Fabius
2016.08.20.


Itt soha senki semmit nem lop. Nem mutyizik, a korrupció rendszerszinten van felszámolva. Mengyi Voldemortot nem kapták el majdnem alkotmányos költség mutyival, Rogán sem mutyizott a belvárosi ingatlanokkal, és úgy általában annyira csodálatos itt minden, nem kell félni, hogy olimpia rendezés címen Budapest lesz Európa Riója.

Úgyhogy biztos van arra is logikus magyarázat, hová tűnt a Halszagú Magyarországra költségként elszámolt 50 millióból negyvenkilenc.

- Újrahasznosításból születnek zeneművek, de legalább ingyen adtam, hazafias kötelességből!!! - mondja a dalszerző Desmond Child.

- Újrahasznosított? Leszarom, bazeg, nekem ez az egész faszkodás amúgy is terhes, a mit danoltok nem érdekel, az csak egy pipa a teendő listám egyik rubrikájában. - ásítozik Orbán a riói lelátón, miközben a jobbján ülő Plagi bátyánk öléből csórt szotyi héját köpködi a balján feszítő Martonyi sajkájába.

- A megjelent információk szerint a hazai zenészek is hazafias kötelességből, ingyen vettek rész a halszagosításban, fizetni legfeljebb a stúdióért, keverésért, masteringgért kellett, ami hozzáértők szerint egy dal esetén a dátummal is felszorozva max 1 milla. Oké, schmidtmari fényképezése a többiekhez képest rekordszámú megjelenéshez se lehetett olcsó, legyen az elköltött lóvé két milla.

De akkor hol a többi?

Ugye nem akarjátok azt mondani, hogy hazafiasan ingyen szerző és zenészek mellett akadt valaki, aki kötelességének érezte ellopni, ha már ilyen remekül alakultak a dolgok? Mert azzal tényleg méltó módon emlékeznénk meg 56 szelleméről.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.