2016. augusztus 31., szerda

A MI TERRORISTÁNK

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2016.08.30.


...Budaházy azt mondta, hogy amiket elkövettek, azok kisebb értékre elkövetett rongálások, ami két dolgot jelent egyszerre: egyrészt azt, hogy a fékezett habzású hős nem vállalja nyíltan és büszkén, magyaremberhez méltó egyenes gerinccel, hogy amikor felgyújtották a melegbárt, például, akkor benne volt a pakliban az emberhalál is, mint lehetőség.
A másik, hogy a terroristáskodáshoz is kell szakértelem, meg némi személyes kurázsi, ami jelenleg még hiánycikk, de higgyük el, hogy már nem sokáig, hiszen Hitler is amatőr sörpuccsal kezdte, oszt lám, milyen sokra vitte.
Mindenesetre igaza van Orbánnak, aki távol akarja tartani a migráns terroristákat országunktól, támogatandó a hazai ipart.

Minek nekünk az arab, ha van sajátunk is, és minek nekünk a müezzin, hiszen vannak nekünk saját hagyományaink, fehér lovunk, sámánunk, sípunk, dobunk, nádihegedűnk, van kiket gyűlölnünk, meg vannak terroristáink is.
Schiffer Andrásnak nem tetszik az ítélet, ennek hangot is adott, hiszen ő jogászember, emellett politikus is, és így tudja, hogy mennyire fontos lenne, ha mindenki kisebb értékre felrobbantaná, vascsővel ütlegelné, felgyújtaná azokat, akik nem értenek vele egyet.
Szemkilövetésről is delirált egy sort, de ezt nem rójuk fel neki, nem tudhatja, hogy gumilövedékkel eltalálni valakinek a szemét olyan komoly teljesítmény, mint a libának, éves rendes migrációja alkalmából kétszáz méter magasból mesüge ügyvédek fejére pottyantva fejezni ki a véleményét.

Mindenesetre érdekes felállás, szerintem Budaházy meg is sértődik, ha megtudja, ki állt ki mellette...

Ha már hét-nyolc évig húzták az eljárást, húzhatták volna még darabideig, de a hatalom úgy döntött, hogy odadob egy-két lényegtelen figurát a külföldnek is, meg a belföldnek is, bizonyítandó, hogy komolyan veszi a terrorizmus és a korrupció elleni harcot.

Azt hiszem, ettől nem változik semmi, Orbán diktatúrája marad olyan, mint volt, pofátlan és gátlástalan.
Már nem is nagyon titkolják a rendszer lényegét adó rablásokat, egyszerűen a pofánkba röhögnek és a nemzeti középosztály megerősítéséről beszélnek, ami akkor sem szép dolog, ha meg vannak győződve róla, hogy megtehetik.

Valaki elmesélhetné nekik a betörő, a polgár, az ő felesége és leánya, valamint a frissen mosott függöny történetét.

Tanulságos.


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.