2016. augusztus 5., péntek

BELEVIHOGNAK A SZÉTCSESZETT ÉLETÜNKBE. A TIÉDBE IS, ISTENBARMA, NEM CSAK A BALLIPSIKÉBE!

KOLOZSVÁRI SZALONNA - DÜHÖNGŐ, ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2016.08.04.


Hát ezért vagyunk, hogy megtermeljük nekik a villára valót, meg a kölykeiknek a luxuslábikót, az egész famíliájuknak azt a jólétet, ahonnan csak köpnek a fejünkre. Jó magasról. Jó nagyot. Napról-napra röhögnek bele az arcunkba, amikor sorra derülnek ki a mocsokságok, a romáktól, gyermekektől ellopott milliárdok, a szétrabolt termőföldek, a kisemmizett gazdák, a tönkrement életek.

Marhára érdekelne, hogy mit gondol magában a szektatag, amikor naponta szembesül azzal, hogy már megint gazdagodtak ezek a férgek, miközben belehazudtak az éhbérért dolgoztatott ápolónők arcába. Belevihognak a szétcseszett életünkbe. A tiédbe is, istenbarma, nem csak a ballipsikébe! A te kölyköd is el fog menekülni innen, vagy beáll seggnyalónak, lesz belőle egy Hollik, vagy Giró-Szász, Szijjártó, L.Simon, Rogán, Lázár. Lesz belőle egy értéktelen nulla, aki egész életében abból kovácsolt tőkét, hogy te ilyen idióta barom vagy, hogy a gyereked szájából is kivennéd a falat kenyeret csak azért, hogy ezek a szemetek, akik életükben egyetlen percet nem dolgoztak, a te pénzedből Rióba röpülhessenek és ott mereszthessék a valagukat a díszpáholyban.
 
Ennyi istenverte hülye sehol nincs, az már biztos. Békésen kérődzve vonulni a vágóhídra, de közben még meg is állni egy percre, hogy a gazda lenyírhassa a bundádat, aztán meg élve megnyúz, mert jó a birkabőr is, lehet belőle pénzt csinálni. Vagy kiteríteni az ágy elé, hogy amikor valamelyik élősködő kimászik a pihe-puha ágyából, akkor a retkes lábát legyen mire rakni.
 
Édes jó istenem, micsoda ország lett ez? Kerényi, L. Simon, Fekete, Balog, Szijjártó, Vajna, Vajnáné, Rogán, Rogánné, Matolcsy és az összes rokona, Orbán Rasi és férje, a koszos körmű gázszerelő, aki milliárdos lett két év alatt, a legokosabb geciző, aki hirtelen ellenzékivé vált, miután felépítette a Fideszt. Miféle emberek ezek, kik ezek? Kicsoda az a Polt Péter a sunyi vigyorával, Poltné a Matolcsy fészekben havi ötmillióért, Matolcsy kistafírozott gyerekei.
 
Hát hülyék vagyunk mi? Az ország fele szegény, a másik fele épphogy megél, pár család meg azt sem tudja, mit kezdjen jódolgában és még így is ráfér a pofájukra a mi pénzünkből utazgatni az olimpiára...
 
Itt gyerekek halnak meg, öregek szenvednek nyomorult módon. Családok mennek tönkre, emberek halnak bele a kilátástalanságba. Itt becsapják a nővérkéket és a beígért béremelés tizedét dobják oda, mint kutyának a koncsot. Nesze, bazd meg és kussolj! Itt nincs étel a kórházban, mert nem fizetik a szolgáltatót, kikapcsolják a villanyt ott, ahol gyermekek haldokolnak.
 
Rohad az egész kurva ország, a pedagógusok és szülők képébe hazudik a kormány, közben az oktatás színvonala a béka segge alatt van. Ezek a szemetek üvöltve verik a mellüket, hogy megint idehoztak valami csavarozó-műhelyt, miközben mindenki fut, amerre lát...
 
Hát hová tartunk mi? Komolyan az a cél, hogy ezek a szemetek tovább gazdagodjanak, mindenki más pedig pusztuljon?
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.