2016. augusztus 5., péntek

LOPÁSMENTESÍTÉS

TUAREG BLOG
Szerző: Tuareg
2016.08.05.


Törzsolvasóim biztos látják, de aki nem, annak mondom: országjáráson vagyok, a nap 24 órájában, ezért írok ritkán cikket. Aláírásokat gyűjtünk, sokat, sokfelé, hogy eltakarítsuk a politikai szemetet.

Az is lehetett volna a cím: igazoltan távol, mert lássuk be: egy város főterén, nyüzsgésben nem lehet blogot írni, ahhoz kis nyugi kell, hogy az ember összefüggésekben tudjon gondolkodni, meg persze írni. Az elmúlt hét pedig pont erről a nyüzsgésről szólt. Elindultunk a jelképünkké vált Kossuth térről, a Parlament elől, aztán mentünk Győrbe, onnan pedig 3 nap után megérkeztünk Szombathelyre, és most épp éjjel 1 óra, egy demokrata aktivistánk teraszán verem a billentyűt. Következik nemsokára ismét Budapest, újabb 3 nappal, aztán Pécs, Kaposvár, megint Budapest, Szeged, Miskolc, megint Budapest, és így tovább, a végtelenségig. Illetve hát pont nem a végtelenségig, hanem éppen addig, amíg összegyűjtjük azt a hatalmas, sokszázezres aláírásszámot, vagy méginkább az azokat leadó embereket, a politikának nevezett szabadrablás eltakarításához, kitalálóival, megszervezőivel, végrehajtóival együtt.

Szóval, amikor van időm, akkor írok cikket, amikor meg nincs, akkor azon dolgozom, hogy végül megírhassam életem írását, nagyjából ilyen címmel: Bevégeztetett. És annyi tapasztalatot máris gyűjtöttem - az aláírások mellé - hogy bizton állíthatom: LESZ ilyen cikk. Hogy mikor, azt nem tudom megmondani, de arra megintcsak mérget veszek: nem kell megvárni a 2018-as kamuválasztásokat, előbb lesz itt rezsimtakarítás. Ezzel pedig a lényegnél vagyok: VAN elégséges ember az Országban, akinek tele van a hócipője a magát politikának nevező fehérgalléros szervezett bűnözői kaszttal, és hajlandó tenni is ellene. Gyűlnek ugyanis az aláírások, folynak a megbeszélések az aláíró sátrunknál az emberekkel, és akivel kapcsolatba kerülünk, azzal ezt a kialakított kontaktot meg is tartjuk. Ha úgy tetszik: néhány hónap alatt létre tudjuk hozni az Ország legnagyobb közösségét, és ez a közösség elég elszánt és tisztánlátó ahhoz, hogy végigvigye, amibe belevágott...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.