2016. augusztus 17., szerda

DURVÁN MEGTAGADTA A PÁPÁT A KDNP

B1 - A BLOGOLÁS ITT KEZDŐDIK
Szerző: B1blog
2016.08.17.


Hiánypótló interjút adott Gondolának Harrach Péter, úgyis mint a KDNP frakcióvezetője. (Na de ki ennek a pártnak(?) az elnöke? Nem más, mint az evolúciót tagadó, lovon parádézó Semjén Zsolt.) Minden idők legunalmasabb parlamenti felszólalásainak mestere most arra tett kísérletet, hogy az állítólag keresztény értékek mentén kormányzó
Fidesz-KDNP gyűlöletkampányával hozza szinkronba Ferenc pápát.

Nehéz feladat – lássuk be.

A jobber fröcsögés mainstreamjének tekinthető Magyar Időkben először a jobb sorsra semmiképp sem érdemes Fritz Tamás állt elő
Ferenc pápa néhány vitatható megállapítása című dolgozatával. A mindenhez értő politológus(?) még kesztyűs kézzel bánt az agg egyházfővel, amikor ilyenek írt:

"Amikor tehát Ferenc pápa azt mondja, hogy nem vallások, hanem érdekek küzdelme zajlik a harmadik világháborúban, akkor olyan dolgokat választ ketté, amelyek valójában összefüggnek egymással."


Szikszai Péter, bár jelentősen gyávább Fritznél, mégis erősebb. Ferenc pápa kiverte a biztosítékot a katolikusoknál is című írása lapszemlének álcázott uszítás a katolikus egyházfő ellen.

Hogy ezt kellett megérjük! Ó idők, ó erkölcsök!

Ha egy kicsit szélre táncolunk, a habonyista 888 igyekszik megdolgozni a pénzéért. Látva a honi keresztény kurzus csapásirányát, nem kímélte őszentségét.
E felsorolásból nem maradhat a Fidesz ötös számú tagkönyvének büszke birtokosa, Bayer Zsolt sem. Keveseknek tűnt fel június legelején a „Pápa és láma” , amelyben – ne pazaroljunk jelzőket rá, szövege önmagáért beszél – Bayer farizeusnak, a nagyhatalmi játszmáknak kiszolgáltatottnak nevezi a pápát. Majd jött a nagy áttörés, az alaphang, a rajongótábor megkönnyebbült sóhaja, hisz Zsolti végre kimondta:
"A pápa esze el van menve."
Meg hogy: "a pápa vagy egy demens vénember, aki teljességgel alkalmatlan a pápai poszt betöltésére, vagy egy gazember"...

ITT OLVASHATÓ

1 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.