2016. augusztus 17., szerda

IDEJE LENNE FOKOZNI AZ ELMEORVOSI KÉPZÉST, MERT BAJ LESZ

KOLOZSVÁRI SZALONNA - NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Tamás Róbert
2016.08.17.


...Arról viszont mintha nem nagyon irkálna a Fidesz-média, hogy szeretett vezérüket nem óhajtják fogadni Washingtonban. Nem a Fehér Házban – ott se egyébként – hanem a Woodrow Wilson Nemzetközi Kutatói Központban. Habár a magyar kormány igyekezett végig titokban tartani, hogy ki lesz az a neves magyar politikus, aki az 1956-os magyar forradalom hatvanadik évfordulójára elcsámpázik az USA fővárosába előadást tartani, az amerikaiak gyanút fogtak (persze kellett egy kis célozgatás is magyar kormánykörökből, hogy hát a nagyfőnök megy) és úgy lefújták a rendezvényt, mint  huzat. Nem baj, remélhetőleg a Századvég majd kárpótolja Orbán Viktort és rendeznek neki egy zenés-táncos, feltétlenül világra szóló előadást, ahol hosszasan szónokolhat az illiberális unortodoxia jótékony hatásáról.

Annyira híres és megbecsült nép vagyunk a nagyvilágban, hogy nemcsak Orbán Viktort nem látják szívesen  Washingtonban, hanem Szijjártó Pétert sem. Petike már több ízben szerette volna meglátogatni John Kerry külügyminisztert, hogy csacsogjanak ők ketten, de Kerry nem kíváncsi az amatőr teremfoci bajnokára. Mondjuk nem csodálom, én se lennék rá kíváncsi, ha nem lenne munkaköri kötelességem.

A harmadik politikai nagyágyúnk – Rogán Antal – már nem csak Amerikában, de lassan Magyarországon sem szívesen látott vendég. Mire véget ér a nyári szünet, kiderülhet, hogy a nevére vette a Bibliát és jogdíjat szed utána.

Még nincs is ősz, de máris ott tartunk, hogy a milliárdokból kitartott propagandamédiát valójában elnyomják és üldözik, Tónink egy valóságos Alfréd Nobel, Orbánt és Szijjártót pedig csak Azerbajdzsánban és hasonlóan virágzó demokráciákban látják szívesen. De nem baj, ameddig a KDNP elnöke rendre utasítja a római pápát, addig semmi nincs veszve. Ideje lenne fokozni az elmeorvos-képzést, mert baj lesz. Bár lehet, hogy már régen késő...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.