2016. augusztus 8., hétfő

KNÉZY JENŐ CSAK EGY A MILLIÓNYI ERKÖLCSI HULLÁBÓL

GÉPNARANCS - BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Zsebesi Zsolt
2016.08.08.


Kurvára mindegy, mire gondoltatok, mikor nemet vagy igent mondotok október 2-án. A sorsotok rég eldőlt: Orbán lesz a király, ti az alattvalói.

Hátrább az agarakkal! Fogjuk már vissza magunkat! Nehogy már Knézy Jenő legyen a legszarabb magyar újságíró, amiért elnézett egy menekült úszót az olimpián, amikor a köztévé tele van nála sokkal ocsmányabb figurákkal. Olyanokkal, akik nap mint nap, óráról órára illegális bevándorlóznak, migránsoznak, határsértőknek titulálják a magyar végeken nyugat felé elsunnyogni próbáló háborús menekülteket, és mélységi határellenőrzésnek nevezik az európai történelem egyik legocsmányabb államának, az orbáni magyar diktatúrának a szívtelen, mocskos, minden emberi érzést és szolidaritást nélkülöző, a normális Európa által mélységesen megvetett magatartását, amit hónapok óta a segítségre szoruló százezrekkel szemben tanúsít. Azt, amikor egy uniós tagország vezetői szembeköpik az európai humanitárius-, a keresztény értékeket, leszarják a katolikus pápa által követelt szolidaritást a bajban lévő embertársainkkal.

Szegény Knézy Jenő nem csinált mást, csak igyekezett megfelelni Mária (köz)munka alapú országa erkölcsi normáinak, – már csak azért is, nehogy ő is közmunkásként fejezze be a karrierjét – vagyis végezte a dolgát, amit a magát köztévének hazudó erkölcstelen propaganda nagyüzem elvár tőle, hírhamisító Papp Dánielek irányítása alatt. Szegény Knézy csak igazodni próbált megannyi gerinctelen és az újságíró névre méltatlan seggnyaló, karrierista, vagy csak egyszerűen balfasz kollégájához, akik az állami televízió immár megszámlálhatatlan csatornáin sokkal nagyobb pusztítást végeznek a magyar emberek erkölcsi érzékében, mint amennyire szegény, szerencsétlen Knézy Jenő valaha is képes lesz a soron következő összes olimpián együttvéve.
 
Ha egyszer a háborús menekült kifejezést Orbán Viktor és Habony Árpád betiltotta, ha egyszer az útszéli plakátok ezreiről, az állami televízióból és rádióból, a kormány által kitartott lakájmédiából folyik a szar, akkor ki az a barom, aki azt várja, hogy egy Knézy Jenő méretű szellemi óriás szájából ne ugyanaz folyjon? Hiszen ezt követelik meg tőle a főnökei, ezt követelik meg tőle a főnökei főnökei, Orbán Viktor és Habony Árpád. Ezt várják tőle a magyar emberek is, akik immár kaszát és kapát éleznek, és egymást legázolva sorjáznak, hogy ott lehessenek október 2-án a népszavazáson az urnáknál, és megvédhessék a keresztény Magyarországot, de mindenek előtt a feleségeik és lányaik erényét, a saját szarul fizetett munkahelyüket a kényszer betelepített muzulmánoktól...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.