2016. augusztus 6., szombat

KÖZSZOLGÁLATI CSÖCSÖK, BARACKOK ÉS MIGRÁNCSOK

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: rezeda
2016.08.06.


Magunk közt szólván, én igencsak kedvelem a hiradó.hu névre hallgató portált, amely fölöttébb változatos témákkal örvendezteti meg az embert napra-nap. Leginkább migráncsokat lehet itt csodálni, valamint a legkülönfélébb celebek csöcseit meg combjait. Mondhatni, a csöcsökkel vonzzák a férfiember tekintetét a kormánypropagandára, mert, mint annyi minden felemelő műalkotás, ez is a Kunigunda utcában készül. Egyéb információ róla ebben a konstellációban teljesen fölösleges.

A női olvasókra nem igazán gondolnak, sehol egy meredező lingam, amely megdobogatná a nőnemű egyedek szívét meg a fehér máját ilyenkor népszavazás előtt, de ez legyen a kunigundások, meg Habony baja.

Migráncsozni – mint azt minden jóravaló ember tudja – muszáj. Életbevágó szükséglet, anélkül elfogy a levegő, nem süt a Nap, és Orbán Viktor félrenyeli a szotyolát. Ezért lehet az, hogy a portál nővérében – ahonnan minden gyönyörök fakadnak, az emegy híradójában, ha véletlenül arra visz a távirányító, hogy rohadna meg – permanensen ez megy. A bevándorló-terrorista-üzenjükbrüsszel hármas szentsége.

Tévéztem én is valaha, van tapasztalatom arról, milyen kurva nehéz olykor kitölteni azt a rohadt adásidőt, és pláne így lehet ez, ha szünet nélkül ugyanazt köll mondani. Ebbe belerokkan a műsorcsináló, amely tragédia a közszolgálatinál már nagyon régen megtörtént.

A témát hatalmasan körül kell járni ilyenkor. Így jött el annak az ideje, hogy bemutassák, miként juttatják koldusbotra a gazdákat ezek a mocsadékok, akik valahogyan nem szeretik az éhezés nemes művészetét, mert nem egy Kafka novellából léptek elő, hanem mondjuk Aleppóból érkeztek, amely manapság maga a Paradicsom...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.