2016. augusztus 10., szerda

NYÍLT LEVÉL IDIÓTA HONFITÁRSAIMHOZ

GÉPNARANCS - BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Zsebesi Zsolt
2016.08.10.


Állati nagy balfaszok vagytok véreim, amikor benyaljátok Orbán Viktor hazug és durván uszító lózungjait a magyar értékekre veselkedő és az asszonyainkra, lányainkra gerjedő illegális bevándorlókról, miközben a felcsúti csak korlátlan hatalmat akar az ország és annak valamennyi lakosa fölött. Egészen pontosan: azt szeretné a ganéj, – drága barom véreim – hogy mindenki neki dolgozzon ezen a 93 ezer négyzetkilométeren, mind az ő jobbágyai legyetek Hunniában és Pannóniában. Azt akarja, hogy még álmotokban is az ő vagyonát gyarapítsátok; akkor is, amikor neki nemzetek „csokos” utódokat.

Andy Vajna és Mészáros Lőrinc, akik Orbán gazdatisztjei, valamint a Csányi Sándorok és a Garancsi Istvánok megértették, hogy ha a saját zsebüket akarják megtömni, ki kell szolgálni a rezsimet és tejelni kell első számú vezetőjének. Adok, hogy adj, adj, hogy adhassak – ez mozgatja a Nemzeti Együttműködés Rendszerét, amelyből titeket, kedves, marha magyar testvéreim kurvára kihagytak. Igaz ez nem zavarja egyikőtöket sem, mert olimpiai álmokat és üres stadionokat kaptatok a Fideszre adott szavazatokért cserébe, amit – hogy teljes legyen megaláztatásotok – a ti pénzetekből fizet ki a felcsúti dzsentri.
 
Mocskos tervének megvalósításában Orbánt ma már senkik megakadályozni nem tudja, de nem is akarja. A magát demokratikusnak nevező ellenzék oly elvtelen és annyira tehetségtelen, továbbá olyan nagy mértékben függ Orbán Viktor pénzétől, hogy ellene fellépni képtelen, és ráébredve erre, nem is akar. Ti pedig – együgyű magyar honfitársaim – menjetek el mindig oda és mindig akkor, mindig arról szavazni, nemmel vagy igennel, pont tök mindegy, ahová Viktor vezéretek meghívni méltóztat titeket, mert – akik szeretitek őt azért, akik nem szeretik meg azért – mind-mind az ő füttyére ugrotok és járjátok vele az ő híres pávatáncát, most éppen egy népszavazás urnái körül, mert nem vagytok mások, mint kesztyűs bábjai egy gátlástalan nemzetárulónak.
 
A magyarok egyharmadának minden 8, mert vagy már Angliában van, vagy a bőröndjén ülve olcsó fapadosra vár, vagy – egy másik egyharmad – a magyar posványhoz alkalmazkodva úszóhártyákat próbál növeszteni az ujjai közé és pártigazolványt a gerince helyére. De – ami ennél is rosszabb – egyharmadnak minden 888. De, bár, ha meg is lesz a ti akaratotok, el is jön a ti országotok – megígérem – soha nem fogjátok megélni, hogy én és még milliónyi genetikailag hibás magyar (copyright: Kövér László) beletörődjön az általatok legitimált diktatórikus rendszerbe. Mert meg fogjuk dönteni. És akkor majd mind szégyellhetitek magatokat, akik ma csak annyit tudtok mondani, hogy ez nem fog sikerülni, és tenni pedig semmit sem tesztek, hogy sikerüljön, mert ócskák vagytok, akik jobban féltek a szabadságtól, az azzal járó felelősségtől, mint az orbáni diktatúrától.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.