2016. augusztus 23., kedd

ÜZLETI AJÁNLATOM MAGYARORSZÁG KORMÁNYÁNAK

MOST & ITT BLOG
Szerző: Föld S. Péter
2016.08.23.


T. Nagyon Mélyen Tisztelt Kormány!
 
Ajánlatom lényege a következő: hajlandó vagyok szavazni október 2-án. Abban az esetben, ha meg tudunk állapodni néhány, számomra fontos alapvetésben. Mert odáig oké, hogy aki Magyarországra jön, annak tisztelnie kell a törvényeinket. De annak is, aki már itt van. Legyen az bárki: miniszterelnök, miniszter, országgyűlési képviselő, legfőbb ügyész.

Konkrétan arra gondolok, hogy a felelős beosztásban lévő embereknek a bűnt nem pártolniuk, hanem üldözniük kell. Ha valakiről tudják, hogy kenőpénzt készül átvenni, ne akadályozzák meg a nyomozókat, hogy lecsapjanak rá.

Akkor sem, az illetőt M. Rolandnak hívják és a Fidesz országgyűlési képviselője.
Ha azt tapasztalják, hogy a K. Gáborhoz közeli kigyúrt kopaszok akadályozzák az ország egyik állampolgárát abban, hogy beadjon egy népszavazási kezdeményezést, a törvény szigorával lépjenek fel ellenük. Ne állítsák le a nyomozást olyan átlátszó, indoklásnak csúfolt hazugsággal, hogy nem történt bűncselekmény. Miközben egy elsőéves joghallgató is tudja, hogy bűncselekmény történt.

Hajlandó vagyok szavazni október 2-án, de előtte arra kérném Önöket, hallgassák ki a Nemzeti Választási Irodánál megjelent nagytestű kopasz férfiakat. Akiknek nevét, elérhetőségét ismerik, de valamiért eddig nem voltak kíváncsiak a vallomásukra.
Hogy megtudhassuk, amit persze így is sejtünk: miként kerültek oda? Ki küldte őket a választási irodához? Kaptak-e pénzt a szolgálatukért, vagy csak baráti segítségnyújtás történt?

Kérdezzék meg Erdősi nénit, tudja-e, hogy amit elkövetett, az bűncselekmény. S ha igen, nem tartott-e attól, hogy a törvény előtt kell majd felelnie azért, amit tett?

Kérdezzék meg a Fidesz alelnökét, K. Gábort, hogy ő rendelte-e oda az általa elnökölt FTC-nél rendszeresen alkalmazott kopaszokat? Ha nem, megpróbálta-e kideríteni, hogyan kerültek oda?

T. Nagyon Mélyen Tisztelt Kormány! Engem az is érdekelne, hogy miért szüntették meg az eljárást a belvárosi ingatlan-eladási ügyekben? Tervezi-e az ügyészség R. Antal mentelmi jogának felfüggesztését?

Szándékukban áll-e kivizsgálni, miként jegyezhetett be R. Antal miniszter egy korábban már feltalált elektronikus aláírással kapcsolatos eljárást? Bűncselekménynek tekintik-e az ilyet, jelesül csalásnak, vagy csupán a magyar lelemény legújabb kori meg nyilvánulásának?
Talán már méltóztatnak kapiskálni, hogy mire szeretnék kilyukadni: szavazatom fejében a jogállam legalább részleges visszaállítására gondolok.

Amennyiben Önök partnerek ebben, és sikerül megállapodnunk, ígérem, elmegyek szavazni október 2-án.

Hogy miként szavazok, az természetesen a magánügyem. Annyit azonban elárulhatok: Önök lesznek az elsők, akik megtudják, hogy férfi, vagy női nemi szervet rajzolok majd a szavazólapra.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.