2016. szeptember 30., péntek

ENNEK NAGYON CSÚNYA VÉGE LESZ, GAZEMBEREK!

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2016.09.29.


Ami viszont a bicskát is kinyitogatta a zsebemben, az Kocsis Nembuzeráns Máté tegnapi világbajnok nyilatkozatának cáfolata. Józsefváros polgármestere az ATV-ben fejtette ki, hogy semmi aggályos nincs abban, ha Minisztériumi Mancikák, és úgy általában a közhivatalnokok, közmunkások munkaidejükben a Kubatov-lista nyomvonalát követve, felsőbb utasításra, érdemi munkavégzés helyett a lakosságot hívogatják telefonon és arra buzdítják, hogy szavazzon nemmel vasárnap. Lázár János csak éppen azt nem tagadta le, hogy ismeri Kocsis Mátét, de majdnem.

Arrogáns Lázár cáfolta, hogy kormányhivatalnokok hivatali időben politikai kampánytevékenységet folytattak volna.

 „Ilyen utasítást nem adtam ki. (…) Máté véleményét nem kívánjuk kommentálni”

– jelentette ki Lázár. Kovács Zoltán jobbról pedig konteónak nevezte az esetet, hozzátéve, hogy nincs bizonyíték arra, hogy ilyesmi történt.

Valóban nincs, ja. A 444 cikke alapján
mi is kifejtettük, hányadán állunk Mancikával, ráadásul a lap tegnap arról is értesült, hogy nem csupán egy-egy kósza minisztériumban használják fel a Fidesz kampánycéljaira az alkalmazottakat, hanem önkormányzati hivatalnokoknak és közmunkásoknak is telefonálgatniuk kell a fideszes útmutató alapján. A bizonyítékok léteznek, Kocsis Máté nem talált kivetnivalót bennük, ehhez képest másnap Lázár Kováccsal kiegészülve tagad. Ha ehhez hozzávesszük, hogy (erről ugyan nem esett szó a nagy kavarodásban) a kormány jogsértést követett el a határon túliaknak küldött messziről bűzlő kampánylevéllel is, akkor ezerszer súlyosabb, hogy Lázár nem tudja, mi történik azon a területen, amiért ő felel. Ha Lázár nem adott utasítást arra, hogy az állami alkalmazottak az adófizetők pénzén telefonálgassanak és azok telefonálnak, akkor Lázár mit keres még a helyén?

Lázár János, aki – minden más bűne mellett – hosszú hónapok óta védelmezi a közpénzmilliárdok eltűntetésének gyanúja elől menekülő, a nyilvánosság elől bujkáló Farkas Flóriánt, aki minden jogos számonkérést úgy hárít el, hogy visszatámad, gúnyosan kioktat, újabban nem tudja, hogy az általa felügyelt területen súlyos bűncselekményeket követnek el. Lázár János benyögi, hogy nem kívánja kommentálni párttársa azon kijelentését, hogy törvénytelenséget elkövetni nem aggályos, ha azt a Fidesz követi el. Lázárnak – Kováccsal karöltve – volt bátorsága és rinocéroszbőr a pofáján, hogy konteónak nevezzen a sajtó által lehozott egyértelmű bizonyítékokat, ráadásul megfejelte mindezt azzal, hogy leszarja ha fideszes gazemberek semmit kivetnivalót nem találnak a bizonyítékokkal alátámasztott bűncselekmény elkövetésében.

Lázár ezzel valójában elismerte, hogy az Orbán-kormány kancelláriaminiszterestől maga alá gyűrte a közigazgatás rendszerét, és a Fidesz-KDNP nevű bűnszervezet saját hatalmi céljaira használja az államapparátust. Ha nem ezt ismerte el, akkor azt, hogy teljesen alkalmatlan a feladata ellátására, mert bár ő nem adott utasítást semmire, a túlbuzgó csicskák maguktól fogták a Kubatov-listákat, a külön e célra vásárolt telefonokat és nekiálltak hazafias kötelességből agitálni a népeket.

Egyébként pedig az van, hogy Lázár János csak akkor nem hazudik, amikor nem mozog a szája. És bár ennek semmilyen hírértéke nincs, az továbbra is egészen borzasztó, hogy a rókamosolyú, minden hájjal megkent gazember, aki Orbán után a leginkább felelős azért, hogy ez az ország egy rohadt szeméttárolóhoz kezd hasonlítani, nem küldi el a kurv*anyjába Kocsist, hanem kussol jövő csütörtökig. És addig, amíg engedjük neki. Miközben a fideszes gépezet saját tulajdonaként kezelik a nyomorult, kiszolgáltatott állami alkalmazottakat, valamennyi Mancikát is beleértve, és egészen természetes lazasággal utasítgatják őket úgy, mintha a közpénzből fizetett közhivatalnokok a Fidesz alkalmazottai lennének. Pedig kurvára nem azok.

De hogy a végére legyen valami igazán poénos: miközben Kocsis elismerte, hogy tök rendben van, ha állami fizetést kapó közszolgák munkaidőben buzdítanak a nemmel szavazásra, Lázár viszont nem tudott kellőképp meggyőzően tagadni, a totális arrogancia jegyében Rogán feljelentőbajnok hivatala (Kormányzati Tájékoztatási Központ)
közleményben tette világossá:

A jogsértésekkel, üres rágalmazásokkal szemben határozottan fel kell lépni, ezért a kormány rágalmazás miatt feljelentést tesz.

Ennek nagyon csúnya vége lesz, gazemberek! (Egyúttal remélem Kocsis Máté ellen is megy a feljelentés. Rogán, a helyedben én bíróság elé állnék sürgősen. Most, amíg még szépen és finoman kérlel a közönség.)


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.