2016. szeptember 23., péntek

GYŰLÖLET SZÖKŐÁR BORÍTJA EL MAGYARORSZÁGOT

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Adorján György
2016.09.23.


Milyen népszavazás az, melyet Orbán rendel el? Milyen kampány az, ahol szép korúak habzó szájjal tépdesik az ellenzék által ragasztott plakátokat, majd ütlegelik azokat, akik mindezt meg akarják örökíteni? Milyen közállapotok uralkodnak ott, ahol minden kormány közeli média azzal van tele, hogy milyen nagy a migráns veszély? Ahol miniszterek szavalják azt, hogy bármikor megtámadhatnak bennünket!

Orbán arcára van írva a gyűlölködés. Milyen betegség az, amely a hatalom féltéséből táplálkozik, abból, hogy ha kikerül belőle, akkor tételes, mindenre kiterjedő vizsgálat következik, melynek feltárt jogsértéseinek következményeitől nem lesz már aki és ami megvédje majd az elkövetőt. Milyen világot teremtettek itt az elmúlt esztendőkben az illiberális államot építők? Az egymást taposás világát, az erősebb kutya izomagyú világát, a verbális és fizikai erőszak uralkodásának világát!

És még pofátlanul ők beszélnek arról, hogy az országot meg kell védeni! Rémhírt terjesztenek, és mindennapos gyűlöletet gerjesztenek, nem csak plakátjaikkal, de egyéb kommunikációs módszereikkel is. A diplomáciában no go hadjárattal operálnak, lejáratva magukat ország-világ előtt. Pár esztendő alatt többet ártva hazánk tekintélyének megnyilvánulásaikkal, mint azt megelőző évtizedekben bárki is!

Csúcsra járatott fideszes gyűlöletgerjesztés minden szinten, félelemkeltés kíséretében. Jaj, annak a településnek és vezetőinek, akik bő egy hét múlva nem hozzák az elvárt eredményt. Jaj, azoknak, akik felelőssé lesznek téve az esetleges kudarcért, a kvóta referendum eredménytelenségéért. Olvasd csak a neten a témába vágó kommenteket. Mély gyűlölet cunami mindenütt. Szellemóriások üvöltik:

„Akarja -e Ön, hogy a falujába vagy településére muszlim férfiak települjenek be és akarja -e Ön, hogy az Ön lánya vagy unokája egy lépést se tehessen kísérő nélkül, mert ezek a férfiak a rövid szoknyájú lányokra vagy egyáltalán az európai lányokra szabad prédaként tekintenek,? Ehhez hasonló kérdéseket is jó volna feltenni a kampányban, hogy az emberek érezzék hogy TÉNYLEG a saját vagy gyermekeik bőrét viszik a vásárra, ha igennel szavaznak.” A kormány meg, ahol csak lehet, adja alájuk a lovat!

Orbán üvölti: “nem fognak bandák vadászni lányainkra és asszonyainkra”. Kérdezné meg inkább a belügyért, hogy az elmúlt esztendőkben kik is voltak azok, akik az általa említett vadászatot idehaza, nem éppen hobbiból végezték. A kormány vele együtt a gyűlöletkeltés kiapadhatatlan forrása lett, ebben a mostani kampányban különösen. A népszavazás nemcsak Magyarországon, hanem az EU-ban is indulatokat válthat ki – mondta Kósa Lajos, aki szerint a magyarok döntése keresztbe tehet a brüsszeli betelepítési terveknek. A kötelezőt értette-e ez alatt, ami nincs, ki tudja. A lényeg az indulatok kiváltása népszavazás által, amit ők kezdeményeztek, nem pedig a szavazópolgárok! Lényeges különbség!
...
ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.