2016. szeptember 2., péntek

KÜLÖNBÍRÓSÁG

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2016.09.01.


Orbánt zavarják a bíróságok, melyek még megtartották függetlenségük romjait, de legalábbis nem hajlandók lemenni kutyába, és kiszolgálni a hatalom igényeit.
Természetesen ez nem maradhat így, hiszen egy virtigli kis diktatúrában mindennek úgy kell működnie, mint egy jól olajozott gépezetnek, legfőképpen a lopógép üzemeltetését akadályozó tényezőket kell kiiktatni.
A feladatra már régen kitalálták a megfelelő módszert, ha valamelyik tolvajt zavarja a törvény, hát annyi a törvénynek, méghozzá egyik napról a másikra.
Ha még ez sem elég, mert a bíróság zavarja őket, akkor annyi a bíróságnak is, lesz helyette másik.
Így ment ez az elmúlt időszakban végig - ha Orbánt zavarta az önkormányzatiság, hát lerombolta porig, ha a rendőrség nem volt számára elég megbízható, hát bíróság elé állíttatta vezetését, átszervezte, és létrehozta – mint hajdan Rákosi az ÁVH-t, saját fegyveres rendészeti szervezetét, a TEK-et.

Orbán jogot végzett, ez meg is látszik a gondolkodásmódján, hiszen a jogot használja fel a jogállam lebontására, a demokratikus intézményrendszert a demokrácia felszámolására, tudván, hogy a kés csak egy hasznos szerszám.
Annak is, aki védekezésre használja, de annak is, aki rablógyilkosságra.
A kés maga semleges szereplő, nincs saját akarata, minden azon múlik, aki a nyelét

markolja.
A Vezér pedig markolja, görcsösen.

A kormánynak nevezett Orbán most éppen külön Közigazgatási Felsőbíróságot akar létrehozni, kiemelve a jelenlegi jogrendből azokat az ügyeket, melyek a szervezett bűnözés számára fontosnak mondhatók.
Az olyan ügyeket, ahol fény derülhet a nyakig szaros magyar közélet disznóságaira, erkölcstelenségére,
a hatalom önérdek vezérelt lépéseire, a hatalommal való visszaélésekre, a csalásokra, lopásokra, sikkasztásokra.
Ez fogja majd felmenteni Farkas Flóriánt, ez védi majd meg Rogánt és összeharácsolt vagyonát, meg az ország leggazdagabb emberének strómanjait.
Ez a bíróság járna el a NAV ellen indított perekben, a Nemzeti Bankkal kapcsolatos eljárásokban.
Azoknak a hatóságoknak vagy közigazgatási szervezeteknek a perei tartoznának ide első fokon, ahol az utóbbi időben a Fidesz számára a Közigazgatási, Polgári Bíróságon kedvezőtlen döntések születtek – mondja Sándor Zsuzsa, volt tanácsvezető bíró.
Szerinte teljesen egyértelmű, hogy emiatt szeretnék létrehozni ezt a bíróságot...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.