2016. szeptember 17., szombat

ORBÁN ÉS A STRUCC, AVAGY A TITKOS BESZÉD

ÖRÜLÜNK, VINCENT? BLOG
Szerző: jotunder
2016.09.17.


Bár szerkesztői szabadságukra hivatkozva az MTI, az MTVA, a Magyar Rádió és a Fővárosi Állatkert dolgozói inkább a "migráns kinézetű ember vette el Rózsi néni uborkásszendvicsét" hírt hozták le a miniszterelnöki vallomás helyett, az egyik körzeti adó munkatársa (nevezzük inkább ex-munkatársának) véletlenül nyilvánosságra hozta Orbán Viktor és a strucc történetét.

A FIDESZ-vezetők előtt tartott beszédében Orbán elismerte, hogy házasságon kívüli viszonyt folytatott egy Kamilla nevű struccal, mert bájos pillantásának, idézzük, képtelen volt ellenállni, az igéző tekintet, a kacér járás, a buja tollazat, elvonta a figyelmét a köz ügyeiről, és a hivatali időkből ellopott órák ("nem kéne személyeskedni"- tört ki Rogán Antalból) a szerelem beteljesedéséhez vezettek ("cukorpapi, mi az a strucc"- kérdezte Vajna Tímea az ELTE rektora a felvételen).

Orbán elismerte, hogy Kamillának adta a teljes magánnyugdíjpénztári vagyont, nevére íratta a Lánchidat és a Rottenbiller utcát, továbbá őt nevezzük a 2017-es Eurovíziós dalversenyre. Trianon! - hörögte Kövér László, Trianon és Modeckapötény! - kiáltotta, aztán leesett a székről, és az egyetlen dolog, amit ezek után hallottunk, az egészen biztosan nem az volt, hogy Habony Árpád egy Martinique-ről származó felnőttszínésznő tomporáról felszívott valamiféle fehér port, erre külön kitért a kormányszóvivő.

Amikor a tömeg gyülekezni kezdett a Parlament előtt már tudható volt, hogy minden megváltozott. A népnek elege lett a hazugságokból.

Elege lett abból, hogy egy a hazáért az életet, ha nem is egészen a sajátját, is feláldozni kész államférfiú nem vállalhatja fel igaz szerelmét, hogy pár ezermilliárd forint miatt kell szégyenkeznie annak, ki önkezével állított meg egy damaszkuszi kiscsoportost, aki éppen el akarta foglalni a keresztény civilizáció bölcsőjét, Hódmezővásárhelyt.

Meg kell védenünk a kultúránkat, életformánkat, Kamillánkat! - kiáltották a tömegben, és a Luxemburgi Kommunista Népköztársaság egykori nagykövetsége elé vonultak, hogy tiltakozzanak az őshonos keresztény struccok elleni szexuális diszkrimináció ellen...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.