2016. szeptember 6., kedd

ORBÁN RÁHEL HAZUDOTT

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2016.09.05.


Lehetne mondani úgyis, hogy nem bontotta ki az igazság minden részletét, de azért, hogy ne csak Brüsszel, hanem mindenki más is értse, nevezzük nevén azt, ami történt: Orbán Ráhel hazudott, és nem is először. Mivel a szexizmusnak hívei nem vagyunk, még azt sem tesszük hozzá, hogy nő létére, mert nem teszünk különbséget nemek szerint.

Ha Orbán Ráhel nem hazudik, akkor lett volna valamilyen elfogadható és ésszerű magyarázat arra, hogyan került ő a fatolvajjal a bahreini gáz- és energiaügyi miniszter dolgozószobájába. Amiről a vendéglátók azt írták, hogy tárgyalás folyt Magyarország és Bahrein energiaügyi kapcsolatairól. S arra is, hogy miért nevezték Orbán Ráhelt az apja feleségének.

Minden előítéletünk ellenére készek voltunk arra, hogy elismerjük, Orbán Ráhel semmiről nem tehet, önhibáján kívül került a sajtó kereszttüzébe (már ha ilyenről Magyarországon egyáltalán beszélni lehet), rosszindulatú feltételezéseiknek adtak hangot a kommentárok, amelyek valamiféle visszaélésre utaltak.

De először megpróbáltak mindent a tiszteletbeli konzulra kenni, aztán a "keleti túlzásra", mintha Bahreinben és a világ keleti országaiban még mindig Harun al-Rasid uralkodna, és az Ezeregyéjszaka meséiben hinnének. Ha valakinek nem azt mondják, hogy a vendég, aki érkezik, a magyar miniszterelnök felesége, akkor nem írják róla azt, hogy a magyar miniszterelnök felesége. Nem hülyék, ilyen "keleti túlzás" nincs.

Keleti túlzások Magyarországon vannak, amikor kiáll a sajtó elé hetente Lázár János, mint egy paprikajancsi, és szórkoztatja a hazugságaival a sajtót, amelynek képviselői örülnek, hogy van mivel megtölteni egy hétig az újságokat, mert elrágódhatnak a stand-up comedy hazugságain egy hétig.

Aztán még annyi hangzott el, hogy Ráhel a fatolvajjal a saját pénzén járt Bahreinben, és unalmában felkereste a gáz- és energiaipari minisztert, aki unalmában fogadta őket, és a gyöngyhalászok vidám életéről mesélt nekik. Egy hónap múlva megjelent a MOL, de az független a királynői látogatástól. Orbán Ráhel nem Magyarország képviseletében tárgyalt.

Persze, hogy nem, ezt nem tehette meg, hanem az Orbán maffia képviseletében tárgyalt, amely maffia azonban magáénak tudhatja a magyar államot, sőt egész Magyarországot, ezért saját üzleteit a magyar államot és állami cégeket belekeverve köti. De még így sem lett világos, hogy ha unatkozó miniszter találkozott unatkozó nyaralókkal, akkor miért is részesítették Orbán Ráhelt és a szűk kabátjában feszengő fatolvajt állami vezetőknek és királyoknak kijáró fogadásban...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.