2016. szeptember 17., szombat

POLITIKAI FOGOLY

TUAREG BLOG
Szerző: Tuareg
2016.09.17.


Politikai fogoly leszek 20 napig Baracskán. Október 3. és 23. között fogok ülni, két általam szervezett tüntetés ürügyén. 

Nagyjából mostanra mindenki számára tiszta, hogy az Orbán Rezsim diktatúra. Ha valakinek mégis kétségei lennének, itt a történet: saját bőrömön bizonyítom be a kétkedőknek a valóságot. Jogerős bírói ítélet van arról, hogy 8 és 12 napot kell leülnök Baracskán. Kezdjük ezúttal a végén. A jogerős ítéletet olyan tárgyaláson hozták, amin nem vettem részt. Nem azért nem vettem részt, mert ne szerettem volna saját ügyemben eljárni a tárgyalóteremben. Olyannyira szerettem volna, hogy a bírósági tárgyalást ÉN KÉRTEM. De valahogy mégsem sikerült elérnie a bíróságnak, pedighát közismert: MINDEN engem érintő ügyben - és van dögivel - résztveszek az eljárás minden pontján.

Akár gyanúsított vagyok, akár tanú, akár rendőrségre, akár bíróságra kell mennem: MINDIG ott vagyok, ezt nagyjából ezernyi általam átvett postai értesítő - a mennyiség sem túlzás mostanra, 75 ügyet indított ellenem az Orbán Rezsim -, és a fizikai jelenlétemet igazoló jegyzőkönyvek bizonyítják. Ott vagyok tehát MINDIG és MINDENHOL, épp csak a saját MAGAM ÁLTAL kért eljárástól maradnék távol? Egy frászt. Azért fellebbeztem két nyilvánvalóan törvénytelen szabálysértési határozat ellen, hogy azokat a bíróság oda dobja, ahová egyébként valók: szemétkosárba. Ilyenkor derül ki persze, hogy Orbánék milyen alaposan építik a diktatúrát. Még régebben törvényt módosítottak, lényege annyi: ha kétszer kézbesítik a meghívót, és az ügyfél nem veszi át, akkor kézbesítettnek kell tekinteni.

Csakhát a kézbesítésre egyetlen bizonyíték van: a postás aláírása egy postakönyvben. Ne legyünk naivak: a Rezsim az egész országot maga alá gyűrte, képzeljük el, amint egy szerencsétlen kézbesítő nemet mond az Őt nyomatékosan megkérőknek: ugyanmár, írja be a postkönyvbe, hogy bedobta az értesítőt, valójában meg tépje szét és húzza le a klozeton. Úgyhogy a levél a táskában marad, azt nem kapom meg, de attól még úgy tekintik, mintha én nem akarnék részt venni, a SAJÁT MAGAM által indított jogorvoslati eljárásban. Fognak még ezel a nyilvánvalóan diktatúra-építő jogszabályi abszurddal élni: simán lehet olyan tárgyalásokat tartani, amik jogszerűnek minősülnek Orbánisztánban, épp csak az érintett nem tudja, hogy Ő az eljárás alanya...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.