2016. szeptember 23., péntek

TÍZ NAPLOPÓ ÁLLÁSÁT JELENTI A "KERESZTÉNYVÉDELEM"

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2016.09.22.


Megszületett a kormányhatározat "az üldözött keresztények segítéséért felelős helyettes államtitkárság" felállításáról. A propagandacélokból létrehozott kamu államtitkárság 10 fővel kezdi meg a működését és mindehhez ebben az évben 17,8 millió forintos keretet kap. Jövőre 98 millió forintot kap a banda erre a szélhámoskodásra.

Nem kellene sokat keresgélni, a világ másik felébe szaladgálni keresztényeket védeni. Itt van egy üldözött keresztény. Orbán fasiszta diktatúrája üldözi. Máris kezdhetik védeni. Balog emberminiszter fizesse ki azt a pénzt neki, amit a strasbourgi bíróság megítélt neki. Ne vegyék el az iskoláit és az ingatlanjait. 

A tíz zseniből álló helyettes államtitkárságnak ebből a pénzből kell megoldania "a világon üldözött keresztények védelmét és az ezekben a közösségekben élő családok támogatását". Szép feladat. Idén ez a tíz igyenélő már biztosan nem csinál semmit, csak felveszi a fizetését, mert a 17.8 millió nagyjából a fizetésekre és az államtitkárság rezsijére lesz elég. Esetleg megpróbálhatják kitalálni, hogyan tudják azt a hatást kelteni, hogy bármit is csinálnak. Ennek kitalálása lesz a munkájuk legfontosabb és legnehezebb része.

Az államtitkárság az emberminisztérium alá tartozik, amit különben is egy félhülye vezet. Ehhez jönnek most a keresztényvédők, akik Pestről fogják megakadályozni, hogy az Iszlám Állam Szíriában keresztényeket gyilkoljon. Nem lesz könnyű dolguk, mert az Iszlám Állam válogatás nélkül gyilkolja a muszlimokat és a keresztényeket, de Orbán tíz fős harci egysége csak a keresztényeket védené, ha felismerné őket. A muszlimok élete nem számít. Bár a katolikus egyháznak megvan a maga gyakorlata ebben: amikor felkoncolták Béziers város kathar lakosait, a gyilkolást vezető főapát azt mondta, amikor megkérdezték, hogyan különböztessék meg a katolikusokat tőlük, hogy "gyilkoljanak le mindenkit, majd az Isten szétválogatja őket".

A NER keresztényvédői 98 millió forintból védik majd meg a keresztényeket a világ minden pontján, ami azt jelenti, hogy havonta mintegy 8 millió forintot költhetnek el. A tíz ember fizetése beleértve a helyettes államtitkárét is, önmagában felemészti a pénzt, a szolgálati kocsikról, sofőrökről, a napi kávéról nem beszélve. Ez a pénz még arra sem lesz elég, hogy mindnek legyen egy autója. A keresztényüldözés helyszínére sem tudnak elutazni, de még egy jógatanár titkárnővel sem járhatnak olyan konferenciákra, ahova a megrögzött keresztényvédők a szeretőiket hordják.

Eredetileg 930 milliót adtak volna egy évre ennek az álkeresztény bandának, amely a pénz jelentős részét a statisztikai adatok gyűjtésére költi, hogy tegnap is hány keresztényt öltek meg a világban. Az ijesztgetés és a stresszelés, a gyűlöletkeltés került volna az adófizetők újabb egymilliárdjába. De aztán rájöttek, hogy erre nem adnak egymilliárdot, mert még a végén rászorulókra költenék.

Ez azt jelenti, hogy az emberminisztérium keresztényállamtitkársága nem lesz más, mint tíz szerencsétlen hülye protekciós minisztériumi állása, akiket semmire nem lehet használni, még Mészáros Lőrinc autóinak lemosására sem, viszont valamiért kell nekik egy állás. A költségvetés szűkösen pogácsára elég lesz...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.