2016. október 14., péntek

A NÉPSZABADSÁGRÓL

JÓREGGELT EURÓP BLOG
Szerző: Benedikty Béla
2016.10.13.


Nem szívesen teszem, de úgy illik e blog szorgalmas olvasóinak megfelelni, hogy mondok valamit erről a Népszabadság-ügyről...

...Egy ilyen mértékig aljas "politikai" manőver következménye a világon mindenhol az, hogy az ország összes újságírója akcióba lép, és a földbe döngöli a politikusokat. Nem véletlen, hogy az atlanti térségben ilyesmi nem fordulhat elő.

Magyarországon nemhogy az összes újságíró nem tett semmit (némi dödögést leszámítva), de az úgynevezett szakmai szervezet is a kormánynak adott igazat, a szervezet élén egy szocialista tévés seggnyalóval, aki akkor bizonyosan nem lehetett volna a MÚOSZ elnöke, és a Népszabadság rengeteg újságírója is elkullogott, ahogy rendes birkanyájtól el is várja az ember.

Még mindig nem értik, hogy a törvénytisztelet és az állampolgári viselkedésformák nem érvényesek egy olyan országban, ahol köztörvényes bűnözők bitorolják az állami adminisztráció fórumait, és azok segítségével követik el naponta többször a maguk köztörvényes bűneit.

Talán mondtam már, amikor először távolítottak el a Rádióból, az összes beszari alak messziről nézte a történéseket, csak egy kollégába szorult annyi lelkiismeret-furdalás, hogy odajött hozzám, és azt mondta, ne haragudjak de neki két gyereket kell eltartania. Mondtam, nekem hármat és a mamájukat, de persze nem haragszom. Pedig dehogynem. Mindenkire haragszom, aki indokolhatatlan félelmében rakja tele a nadrágját. Aki még akkor is fél, amikor az ellenfelének kellene.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.