2016. október 14., péntek

MAGYARORSZÁG, AHOL EGY ORBÁN VIKTOR ÁLTAL ALÁÍRT PAPÍR A LEVÁGOTT LÓFEJ

KETTŐS MÉRCE BLOG
Szerző: JÁMBORANDRÁS
2016.10.14.


Amikor alig egy hete a TASZ kiperelte azt a papírt, amely a norvég civilek elleni sikertelen támadássorozatot elindító utasítást tartalmazta, sokakkal ellentétben nekem az jutott eszembe: ezt úgy hívják, üzenet.

Régóta lehetett érezni, hogy még nagyobb turbóba kapcsol az ellenségnek nyilvánított szervezetek, emberek, újságok, a nem Fidesz-Magyarország elleni támadássorozat. Egyes hangok arról pusmogtak, a népszavazás lesz a nyitánya ennek.

A Népszabadság történetét most egy egész ország ismeri, és lényegében nincs olyan nem fideszes magyar szerkesztőség (beleértve a miénket is) aki ne attól rettegne, hogy ő is ott lesz a következő, vagy az azutáni körben. A Népszabadság kivégzése nem csupán egy lap kivégzése volt.

G. Fodor Gábor, Orbán tanácsadója tegnap pontosan azt mondta, amit Németh Szilárd is. A Népszabadság megszüntetése egy szimbólum.

Aztán péntek este kiderült, a NAV egységei rajtaütésszerű házkutatást tartottak az Energiaklubnál. Egy norvég alapos pályázat ügyében (melynek borzasztó nemzetellenes célja az volt, hogy településeknek segítettek klímavédelmi stratégiát írni) vonultak ki a Tállai államtitkár irányítása alatt lévő adóhatóság emberei.

Remake. Hiába derült már ki, hogy semmi gond nincs a Norvég Alap által támogatott szervezetekkel, hiába ellenőrizte már az Energiaklubot maga a norvég lebonyolító könyvvizsgáló cég. Ütnek.

Pár hete Német Szilárd nyilatkozta le, hogy meg kell vizsgálni a “Soros érdekeltségű” civileket a Nemzetbiztonsági Bizottságnak. A most csütörtöki kormányinfón Lázár János beszélt arról, hogy ő is be fog számolni erről azon a Nemzetbiztonsági Bizottsági ülésen, ahol ez lesz a téma.

Értjük ugye?

Ha valakikre rászállnak a titkosszolgálatok, az adóhatóság, mindenféle állami hivatalok, akkor ott találni fognak valamit. Akkor is, ha nincs semmi. Mert találni kell...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.