2016. október 7., péntek

BARBÁROK BÉRENCE

FACEBOOK.COM
Szerző: Bokros Lajos
2016.10.06.



Barbárok bérence

Nemes egyszerűséggel így nevezhető a magyar miniszterelnök, aki annak az Oroszországnak az első számú csatlósa, amelyik Szíriában – immár bizonyítottan – kórházakat, lakóházakat, segélyszállító konvojokat bombáz rendszeresen. Annak az Oroszországnak, amelyik hónapokig hitegette az amerikai külügyminisztert, hogy hajlandó megállapodni a tűzszünetről. A tűzszünet életbelépése utáni napon a szíriai kormány és az orosz légierő kétszáz bevetést hajtott végre csak ...Aleppo városa ellen. Eredmény: csaknem ezer halott. Nők, gyerekek, öregek. Nem terroristák, még csak nem is katonák.

Barbár cselekedeteket hajt végre Oroszország. Ezt mondta az amerikai ENSZ-nagykövet, ezt volt kénytelen kimondani az ENSZ főtitkára.

Magyarországon az érvénytelen népszavazás után a diadalittas, de józan ítélőképességét minden jel szerint már elvesztő kormányfő a vereség estéjén vigyorogva belehazudta a képünkbe a győzelmet. Először azt képzeltük, hogy csak ideges felindultságában mond kócos és illetlen mondatokat. Azóta még rátett egy lapáttal. Kijelentette, hogy a magyarok 98 százaléka nemmel szavazott.

Ezek szerint a magyarok 60%-a, aki nem ment el szavazni, nem magyar.

Antall József fájdalmasan szép kijelentését, miszerint lélekben 15 millió magyar miniszterelnöke kívánt lenni, immár nyugodtan elfelejthetjük. Olyan kormányfőnk van, aki mindössze 3,2 millió ember miniszterelnöke akar lenni.

A népszavazás előtt Orbán kijelentette, hogy azért nem szabad befogadni idegeneket, mert számukra idegenek az európai értékek.
 

Nos, van egy olyan miniszterelnökünk, aki számára idegenek nemcsak az európai értékek, hanem a magyar értékek – türelem, megértés, támogatás, szolidaritás – is.

Nem fogadjuk be őt, hiszen gyűlölettel kirekesztett minket, az állampolgárok hatvan százalékát.

2018-ban véget vetünk a korrupt és hazug önkényuralomnak.

Barbárok bérence, tudjuk, hogy félsz. Nem sok van már hátra.

Bokros Lajos
Elnök
Modern Magyarország Mozgalom


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.