2016. október 8., szombat

HARCBAN ÁLLUNK! - A NÉPSZABADSÁGÉRT, ÉS A MAGYARORSZÁGBA VETETT HITÜNKÉRT!

KETTŐS MÉRCE BLOG
Szerző: JÁMBORANDRÁS
2016.10.08.


Ma reggel a Népszabadság új tulajdonosa, aki valahol Habony Árpád ibizai partija és Mészáros Lőrinc 1,4 milliárdos luxusjachtja között lehet félúton, egyszerűen megszüntette a Népszabadságot. A költözés miatt összepakolt számítógépek ismeretlen helyen vannak, reggel futár ment a lap újságíróihoz, hogy fel vannak függesztve, más források szerint van, aki felmondólevelet kapott, az emailezést leállították, a nol.hu-t lelőtték. Magyarország egyik legrégebbi lapját kivégezte a hatalom.


És ne legyen kétségünk, a gyilkost úgy hívják: Orbán Viktor.

Sokszor írtunk már erről, a Fidesz médiapolitikája fideszes források szerint is elismerten annyiból áll, hogy mindent meg kell venni, át kell állítani, ki kell végezni, ami nem az övék már most!

Tudtuk, hogy a Népszabadságot kiadó Mediaworksot felvásárolják Orbán kegyencei, strómanjai; tudtuk azt is, a megyei lapoknál már elkezdődött az átalakítás. Választhatták volna a Népszabadságnál is a kivéreztetést, a lassú átalakítást, de ők keményen odacsaptak egyik napról a másikra, hogy mindenki értse, miről van szó.

Most ugyanis ez történik, látványos kivégzés, és bár nem sok esélyünk van megakadályozni ezt a folyamatot, megmenteni a Népszabadságot, de mégis ki kell állni. Legalább annyit el kell érni, hogy világos legyen minden magyar polgár számára, mi történik ebben az országban, hogyan rohanunk bele... nem a forradalomba, hanem valamiféle erdogani, putyini diktatúrába. Hogy megküzdjünk legalább azért, hogy az információ eljusson azokhoz, akik el vannak zárva az információ elől!

„Harcban állunk!” - mondta a Népszabadság egyik munkatársa, amikor ma beszéltünk. Ebben a harcban pedig fel kell sorakoznunk melléjük. Mert ami velük történik, bárkivel megtörténhet. Bárkit felvásárolhat egy fideszes úri kedvében, legyen az újság, pékség, buszgyártó, vagy más cég. És aztán „rendet rakhat”. Az ő hatalmukkal szemben csak a mi szavunk van.

Nem tudom, mit fog most csinálni a Népszabadság szerkesztősége, hogy fognak beleállni ebbe az ügybe.

A Népszabadság az a lap, amely a nagy magyar lapok közül leginkább kiáll a dolgozók védelmében, amely közelről követi az oktatás, az egészségügy, a szociálpolitika fontos történéseit és kiállt a kormány döntéseinek negatív, sokszor tragikus következményei ellen.

A Népszabadság volt az elmúlt években annak a 4-5 médiának az egyike, ami fontos ügyeket tudott és mert feltárni a kormány stiklijei közül. Legutóbb például Rogán helikopteres kiruccanását és Matolcsy magánéletének fontos következményeit. Ezt is el akarják most tüntetni...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.