2016. október 29., szombat

HATVAN NAP A FÖLDI PARADICSOMBAN

HATÁRÁTKELŐ BLOG
Szerző: Ágnes
2016.10.29.


Ma kicsit lazábbra vesszük a figurát, és Balira látogatunk méghozzá Ágnes segítségével, aki egy kéthónapos kiruccanás első negyedét követően írta meg a benyomásait. A magam részéről remélem, hogy a végén is megírja, mert igazán érdekes lenne látni, változik-e és ha igen, miként a véleménye. Szóval irny Bali, kiránduljunk egyet!

„Régóta kapargatott a fejemben a gondolat, hogy legszívesebben beutaznám az egész világot, de persze ez mindig is egy hiú ábrándnak tűnt. Egészen addig, amíg le nem húztam egy síszezont Ausztriában, ahonnan négy hónap után közel 2,5 millió forinttal, és egy olyan tapasztalattal a zsebemben jöttem haza, ami ráébresztett arra, hogy igazán nagy akaraterővel rendelkezem, és könnyen alkalmazkodom az új körülményekhez, bármilyen kényelmetlenek is legyenek azok. Ezek után nem volt semmi, ami visszatartson attól, hogy elinduljak saját kis utamon egyedül, 60 napra, Indonéziába.

Mindenhol azt olvastam Baliról, hogy egy igazi földi paradicsom, talán a leginspirálóbb hely a világon, és hogy itt az ember magára talál, és elfelejti minden bánatát. Micsoda közhely.

Pontosan két hete érkeztem a szigetre, de ha csak pár szóban lehet kifejezni, hogy mit érzek, és mit gondolok, akkor azt kell, hogy mondjam, hogy Bali egy igazi földi paradicsom, talán a leginspirálóbb hely a világon, és hogy az itt eltöltött idő alatt számos olyan képességemre derült fény, amelyekről eddig nem is sejtettem, hogy léteznek..."

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.