2016. október 14., péntek

LIBÁSOK ÉS LOPÓSOK

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2016.10.14.


Stadiont avattak a libások, megjelent az avatón maga a Vezér, minden stadionok atyja is.
Agyba-főbe dicsérte a klubot, emlegette a zsidó hagyományokat, elmondta, hogy MTK nélkül nincs magyar sport, szóval mindenki elégedett lehet, különösen a sportos nézéséről elhíresült klubelnök, aki - kinézetét tekintve - időnként bátran állhatja a versenyt akár egy hajléktalannal is.
Felemás érzések kavarognak a nép hajdani Honvéd-drukker gyermekében.
Egyrészt ezt a stadionlázat rohadt kártékonynak, a hozzá kapcsolódó intézményrendszert adóstól, TAO-stól és az összes lopóstól - mindenestől velejéig rohadtnak, korruptnak és erkölcsrombolónak, a gyerekekkel és betegekkel szemben bűnnek tartom, hiszen előlük szívják el a pénzt, és ma már azt se tudhatjuk, hogy mennyit lopnak az adódból.
Másrészt viszont ha volt stadion, melyre ráfért a felújítás, vagy csapat, melyre ráfért egy új stadion, az az MTK volt.
A kinézete a város szégyene volt, a most felavatott stadion viszont elfogadható küllemű, habár úgy viszonyul a felcsúti Kancsó arénához, mint liba a dögkeselyűhöz.

Természetesen az egész sportélet át van itatva korrupcióval, az államilag intézményesített iparszerű lopás útjából mára már az összes akadályt eltakarították.
Ha a modell valami túlságosan bonyolult lenne, a bambatekintetű adófizető polgár akár bele is törődhetne, mint ebbe az idióta migránsozásba, melynek nem ismeri sem a tényeit, sem az okait, sem az okokat kiváltó nagyhatalmi háttérmozgásokat, viszont azt el tudja képzelni, hogy erőszakot tesznek rajta, hiszen ezek mind ilyenek, Kadhafit is megtisztelték hátulról, ugye.
De az állami pénzek lenyúlása nem túl bonyolult attrakció.
Kiírják a pályázatot a nyertesre szabva, az beadja jócskán túlárazott ajánlatát, majd beadják még hárman.
Abból az egyik egyetlen feltételt sem teljesít, a másik egyet nem teljesít, például nincs neki a kiírásnak megfelelő homlokrakodója, mellyel az ellopott lóvét kellene a kamionokba pakolni, mert a kanál a három köbméteres kiíráshoz képest csak kettő egész kilencvenkilenc köbméteres belülről mérve, a harmadik pedig a nyertes pályázó vállalási árának ötszöröséért tesz ajánlatot, így aztán már csak az eredményhirdetés van hátra.
Ha valaki bele akar kotnyeleskedni a nagyívű üzleti konstrukcióba, azt felkeresi a NAV és elkezdi vizsgálni a tevékenységét, mire is az rohanvást visszavonul a pályázat száz kilométeres körzetéből, és elnézést kér, hogy élve született.
A nyertes alvállalkozókat alkalmaz, akik a munkát - nagy nyomorukból kifolyólag - egy zacsi szotyoláért is elvégzik, majd a túlárazott vállalási ár kifizetéskor a zacsiból kiszednek három szem szotyit, a többit visszaadják, immáron felesleges bürokrácia nélkül a fővállalkozónak, aki kiszed belőle tíz szemet, a többit meg visszaadja Voldemort Nagyúrnak, aki tudja, kinek kell azt átadni.
Ha nem adja át a megfelelő hányadot és elkezd saját zsebre dolgozni, akkor felfüggesztik képviselői mentelmi jogát...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.